Linux Mint Xfce Windows ISO nasıl yazdırılır?

Şuan elektrikler yok gelince deneyeceğim, Windows ISO veya farklı dağitımlar yazdıracağım.

Ventoy'u USB içine kuruyorsun sadece bir kere. Defalarca Yazdırma derdi yok, ISO dosyasıni direkt USB belleğe atıyorsun. Birden fazla ISO dosyası olabilir, kurulumda istediğinizden başlatıyorsunuz. Ek olarak kendi dosyalarınızı olduğu gibi atabilirsiniz, sadece ISO benzeri dosyaları tarıyor.

Ventoy'u USB içine kuruyorsun sadece bir kere. Defalarca yazdırma derdi yok, ISO dosyasıni direkt USB belleğe atıyorsun. Birden fazla ISO dosyası olabilir, kurulumda istediğinizden başlatıyorsunuz. Ek olarak kendi dosyalarınızı olduğu gibi atabilirsiniz, sadece ISO benzeri dosyaları tarıyor.

Teşekkür ederim, ben zaten Linux Mint Xfce Ventoy ile yazdırmıştım Windows kullanırken belki Linux'ta farklıdır diye sormak istedim.

Ventoy kullanmanı öneririm. Alternatif olarak WoeUSB ya da WoeUSBng kullanabilirsin.
Ben Linux Mint Cinnamon kullanırken Ventoy ile ilgili bir sorun yaşamıştım, burada konu açınca düzeltmenin yolunu bulmuştum. Küçük bir sorundu aslında. Ventoy'un klasörünü yönetici hakları ile açarak sorunu çözmüştüm. Ancak öyle çalışmıştı Ventoy.
Bu sorun Linux Mint Xfce'de olmuyordu, Cinnamon kullanırken oldu.
Başka da bir sorun yok. Bir zorluğu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı