m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz?
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #2 m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarınız dayanırsa kurabilirsiniz hocam, internetten araştırın Windows 8.1 kurma vb. yardımcı olurlar.
m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarınız dayanırsa kurabilirsiniz hocam, internetten araştırın Windows 8.1 kurma vb. yardımcı olurlar.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #3 m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İki diskiniz varsa birine, tek diskiniz varsa da ikiye bölerek yapabilirsiniz. "Linux üzerinden disk bölme." olarak araştırın.
m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İki diskiniz varsa birine, tek diskiniz varsa da ikiye bölerek yapabilirsiniz. "Linux üzerinden disk bölme." olarak araştırın.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 11 Mayıs 2021 #4 m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu yapabilmeniz için ilk önce Windows'un kurulu olması gerekir sonrada Linux tam tersi şeklindeyken sıkıntılı olur.
m2mouse dedi: Dostlar ben Linux Mint kullanıyorum memnunum ama yanında Windows işletim sistemi olmasını da istiyorum, 8.1 kuracağım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu yapabilmeniz için ilk önce Windows'un kurulu olması gerekir sonrada Linux tam tersi şeklindeyken sıkıntılı olur.
m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #5 kozmonot02 dedi: Bunu yapabilmeniz için ilk önce Windows'un kurulu olması gerekir sonrada Linux tam tersi şeklindeyken sıkıntılı olur. Genişletmek için tıkla... Mağalesef tam tersi.
kozmonot02 dedi: Bunu yapabilmeniz için ilk önce Windows'un kurulu olması gerekir sonrada Linux tam tersi şeklindeyken sıkıntılı olur. Genişletmek için tıkla... Mağalesef tam tersi.