Linux Mint'e geçilir mi?

Sanal makineda denediğimde sorun yoktu. Acaba benim bilgisayar uymuyor mu?

Sanal makine genelde daha sorunsuz oluyor genel anlamda. Mesela ben de sanal makinede Arch kurabildim ama kendim kurmak istediğimde 2 gün uğraştım ama hatalarla uğraştım. Uymadığını düşünmüyorum biraz kurcalamak gerekiyor.

Sanal makine genelde daha sorunsuz oluyor genel anlamda. Mesela ben de sanal makinede Arch kurabildim ama kendim kurmak istediğimde 2 gün uğraştım ama hatalarla uğraştım. Uymadığını düşünmüyorum biraz kurcalamak gerekiyor.
Doğru. Bir de her şey Linux'da çalışıyor mu çalışmıyor mu onu kontrol etmek lazım.

Bir de Roblox oynuyorumda o çalışır mı?

Son düzenleme:
Bir de Roblox oynuyorumda o çalışır mı?
Sober Client adli bir program mevcut su anlik rahat calistiriyor.
Flatpak'i kur sonra terminal'e
Bash:
flatpak install flathub org.vinegarhq.Sober
yaz. Ac programi Talimatlari takip edersin zaten.

Buda bozulursa Waydroid ile calistirman gerekecek.

Sober Client adli bir program mevcut su anlik rahat calistiriyor.
Flatpak'i kur sonra Terminal'e
Bash:
flatpak install flathub org.vinegarhq.Sober
Yaz. AC programi talimatlari takip edersin zaten.

Bu da bozulursa waydroid ile calistirman gerekecek.
Hocam Linux Mint'te flathub çalışmıyor sanırım not: Kullandığım zaman.

Hocam Linux Mint'te flathub çalışmıyor sanırım not: Kullandığım zaman.
Yuklu geliyor.
Nasil bir hata var?

Bash:
flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://dl.flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
Ekli degilse yada Kodu calistirdiginda bulamiyorsa bu depoyu ekleyip yeniden dene.

Hocam direk Flathub'un sitesinden giriyorum Linux Mint'i seçiyorum ama hata veriyor yani flathub Linux Mint'i desteklemiyor.
Linux Mint Flathub Setup | Flathub
Anladigim kadariyla buraya girdin.

Burada desteklemiyor demiyor.
"Flatpak desteği Linux Mint 18.3 ve daha yeni sürümlerde yerleşiktir kurulum gerekmez." yaziyor.

Kurulumu yapamadiysan soyle yapabilirsin aslinda.

1748543166863.png

Kuracagin programin yanindaki ok isaretine tikla flatpak install yazan komutu kopyala terminale yapistir.

Hata alirsan yazabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı