Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Kasım 2022 #1 Windows'ta dropsuz gayet akıcı bir şekilde CS 1.6 oynarken Linux'a geçtim, hareket bile edemiyorum. Ne yapabilirim?
Windows'ta dropsuz gayet akıcı bir şekilde CS 1.6 oynarken Linux'a geçtim, hareket bile edemiyorum. Ne yapabilirim?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Kasım 2022 #2 Linux Kaymak dedi: Windows'ta dropsuz gayet akıcı bir şekilde CS 1.6 oynarken Linux'a geçtim, hareket bile edemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Windows'ta dropsuz gayet akıcı bir şekilde CS 1.6 oynarken Linux'a geçtim, hareket bile edemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 20 Kasım 2022 #3 Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var. Artı 0 Eksi
Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Kasım 2022 #4 363652 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM, İntel Duo 2, Intel GM45 GPU... DiretX 11. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM, İntel Duo 2, Intel GM45 GPU... DiretX 11.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 20 Kasım 2022 #5 Hocam lutfen 1.6 oynayacaksaniz donun Windows'a. Artı 0 Eksi
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Kasım 2022 #6 blaneTech dedi: Hocam lutfen 1.6 oynayacaksaniz donun Windows'a. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a. Artı 0 Eksi
blaneTech dedi: Hocam lutfen 1.6 oynayacaksaniz donun Windows'a. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Kasım 2022 #7 Liutenant dedi: Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... Yalan yanlis bilgiler vermeyin, gayette kullanilir oyun icin. Hem CS 1.6'nin Linux'a native destegi var. DirectX desteklemesine gerek yok farkli teknolojiler var. blaneTech dedi: Hocam lutfen 1.6 oynayacaksaniz donun Windows'a. Genişletmek için tıkla... Ben gayet iyi oynamistim Mint'de. Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... Yalan yanlis bilgiler vermeyin, gayette kullanilir oyun icin. Hem CS 1.6'nin Linux'a native destegi var. DirectX desteklemesine gerek yok farkli teknolojiler var. blaneTech dedi: Hocam lutfen 1.6 oynayacaksaniz donun Windows'a. Genişletmek için tıkla... Ben gayet iyi oynamistim Mint'de.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 20 Kasım 2022 #8 Linux Kaymak dedi: Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a. Genişletmek için tıkla... Saygi duydum... Tavsiyeme gelirsem direkt Wine ile acmak yerine Lutris ile deneyin. Native oynuyorsaniz Wine ile deneyin. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a. Genişletmek için tıkla... Saygi duydum... Tavsiyeme gelirsem direkt Wine ile acmak yerine Lutris ile deneyin. Native oynuyorsaniz Wine ile deneyin.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Kasım 2022 #9 Linux Kaymak dedi: Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a. Genişletmek için tıkla... Oyunun menusunde sorun var mi? Yoksa video ayarlarini karistirin biraz. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hayır hocam gerekirse oynamam, dönmem Windows'a. Genişletmek için tıkla... Oyunun menusunde sorun var mi? Yoksa video ayarlarini karistirin biraz.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 20 Kasım 2022 #10 Liutenant dedi: Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın. Ben her türlü oyunu oynuyorum. Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Linux hocam bu. Oyun oynamak için kullanılmaz ayrıca eski bir oyun olduğu için DirectX sürümlerini vs. desteklemiyor olabilir. Bir sürü nedeni var. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın. Ben her türlü oyunu oynuyorum.