Linux Mint'e GNOME kurduktan sonra Cinnamon nasıl silinir?

GNOME kurdum ama kasmaması için Cinnamon'u silmek istiyorum, nasıl yaparım?

Neden kassın ki? GNOME seçtiğinde zaten cinnamon açılmıyor. Ayrıca cinnamon un kalması daha iyi olur senin için. GNOME da sıkıntı çıkarsa hemen geri geçersin.

Google araştırmasından sonra çıkan sonuçta.

Sudo apt purge cinnamon* muffin* nemo*

Ancak yan etkiler olabilir.

[URL

Google araştırmasından sonra çıkan sonuçta.

sudo apt purge cinnamon* muffin* nemo*

Ancak yan etkiler olabilir.

Cinnamon kaldırıldı ancak uygulamaları hala duruyor bunun için bir komut var mı?

Neden kassın ki? GNOME seçtiğinde zaten cinnamon açılmıyor. Ayrıca cinnamon un kalması daha iyi olur senin için. GNOME da sıkıntı çıkarsa hemen geri geçersin.

Uygulamaları gerçekten çok rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Şu an ben de cinnamon kaldırdım ancak güncelleme yöneticisi çalışmıyor. Timeshift yedekten eski cinnamonu yükleyeceğim.
Neticede Linux Mint Cinnamon'dan cinnamonu kaldırmamak gerekiyormuş.

Evet bende de çalışmadı tek sorun timeshiftim yok o yüzden Ubuntu'ya geçiyorum şu an.

Şu an ben de cinnamon kaldırdım ancak güncelleme yöneticisi çalışmıyor. Timeshift yedekten eski cinnamonu yükleyeceğim.
Neticede Linux Mint Cinnamon'dan Cinnamonu kaldırmamak gerekiyormuş.

Önerim her dağıtımın resmi olarak desteklediği masaüstü ortamlarını kullanmak daha iyidir her zaman. Ben de yapmıştım ve Mint çorba olmuştu.

Önerim her dağıtımın resmi olarak desteklediği masaüstü ortamlarını kullanmak daha iyidir her zaman. Ben de yapmıştım ve Mint çorba olmuştu.
Aynen. Timeshift ile Cinnamon ortamına geri döndüm. Gnome da otomatik silindi.

Gnome ortamını da pek kullanışlı bulmadım. Bakınca güzel duruyor ancak kullanışlı değil.

Aynen. Timeshift ile Cinnamon ortamına geri döndüm. GNOME da otomatik silindi.

GNOME ortamını da pek kullanışlı bulmadım. Bakınca güzel duruyor ancak kullanışlı değil.

Aslında kullanışlı. Eklentiler üstüne kurulmuş bir masaüstü ortamı kendisi. Eklentileri keşfetmeniz gerekebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı