onurkagan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 329 Çözümler 4 25 Mart 2025 #1 Zapret ve SpoofDPI gibi alternatifler var fakat nasıl kuracağım hakkında fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz?
Zapret ve SpoofDPI gibi alternatifler var fakat nasıl kuracağım hakkında fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Bu video kurulum için işinize yarayabilir. Detaylı anlatım sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video kurulum için işinize yarayabilir. Detaylı anlatım sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS onurkagan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 329 Çözümler 4 25 Mart 2025 #3 Kurulumu yaptım da, hala çalışmıyor. Muhtemelen GoodbyeDPI için varyasyonlar vardı, bunda da ayarlamak gerekiyor herhalde. Türkiye için çalışan varyasyonları nereden bulurum? Artı 0 Eksi
Kurulumu yaptım da, hala çalışmıyor. Muhtemelen GoodbyeDPI için varyasyonlar vardı, bunda da ayarlamak gerekiyor herhalde. Türkiye için çalışan varyasyonları nereden bulurum?