Linux Mint'e Minecraft sunucusu kurma

Ücretli serverlar var tabii ki ama ücretli sunucu ister misin bilmem uğraştırır ama paralı sunucular söyleyeyim çünkü uzak masaüstü vesaire...

Hocam uzak masaüstü istemiyorum öyle arkadaşlarımla takılacağım ama Aternos istemiyorum o yüzden

Arkadaşlar Linux Mint Xfce kurucağım Minecraft server kurucağım (Aternos kur demeyin hem canım sıkılyıor uğraş olur) bunun için bir rehber var mıdır? Varsa nereden bulurum? Not:7/24 olursa iyi olur.

Server kuracagin sistemde neden xcfe kullanıp ek tüketim yaratıyorsun? Ne kadar az kaynak kullanimin olursa o kadar iyi. Ubuntu server kullanmanı öneririm. Rehber burada: How To Create a Minecraft Server on Ubuntu 18.04 | DigitalOcean

Hocam uzak masaüstü istemiyorum öyle arkadaşlarımla takılacağım ama Aternos istemiyorum o yüzden

Biliyorum Aternos bir süreden sonra GB yetersizliliğinden kasmaya başlıyor ve oynatılamaz hale geliyor ben arkadaşımla beraber Batihost almıştım 20. gün Host ayarlamadık diye yabancılar girdi ama emekçi birileri olduğumuz için pek dert etmedik sorunları halledip devam ettik 1.17 de yapılabilecek her şeyi Survival 0 hile de yaptık ve gayet eğlenceliydi 30-40 TL bir şey idi yanlış bilmiyorsam Batihost'ta ama uzak masaüstü falan istemiyorum diyorsun o yüzden pek bir alternetif yok ücretsiz şeyler pek iyi değildir söyleyeyim

Ubuntu server in minimum RAM gereksinimi 1 GB. Ancak hatırlatayım sadece terminal üzerinden kullanacaksın herhangi bir grafiksel arayüz olmayacak.

Peki uygulama yüklenebiliyor mu sunucuyu test etmek için falan Minecraft yüklüyeceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı