Çözüldü Linux Mint'i USB ile şifreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sansar SaIvo

Hectopat
Daha fazla  
Ben Linux Mint'imi sadece USB ile açılabilir hale getirmek istiyorum. Yani Tails gibi işletim sistemlerini çalıştırmak değil.

Çözüm
Onu bilmiyorum ama Linux Mint'i USB'ye kurmaya deneyin cebinizde atarsınız.

Hocam bende yazmayı biliyorum elbet ama Linux Mint'in şifreleme sistemini hiç beğenmiyorum. Bu yüzden USB ile şifrelemek demiştim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm ilk önce Wine kurmanız lazım daha sonra USB raptor indirip Wine üzerinden kurmamız gerek (Wine = Linux tabanlı işletim sistemlerinde "EXE" dosya biçimini çalıştırmaya yarar) daha sonra uygulamayı Wine üzerinden açmamız ve set as default dememiz lazım.
Onu bilmiyorum ama Linux Mint'i USB'ye kurmaya deneyin cebinizde atarsınız.

Hocam bende yazmayı biliyorum elbet ama Linux Mint'in şifreleme sistemini hiç beğenmiyorum. Bu yüzden USB ile şifrelemek demiştim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm ilk önce Wine kurmanız lazım daha sonra USB raptor indirip Wine üzerinden kurmamız gerek (Wine = Linux tabanlı işletim sistemlerinde "EXE" dosya biçimini çalıştırmaya yarar) daha sonra uygulamayı Wine üzerinden açmamız ve set as default dememiz lazım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı