Linux Mint'ta Opera YouTube'dan canlı yayın izlenmiyor

DiyarTq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba YouTube'da canlı yayın izlemek istiyordumç Opera tarayıcısının son sürümünü kullanıyorum ama yine de tarayıcınızda bu video oynatılamıyor diyor çne yapacağımı bilmiyorum. Daha fazla bilgi deyince de tarayıcılara atıyor. Kusura bakmayın Linux'ta nasıl ekran kırıplıyor bilmiyorum, o yüzden kanal adı gözüküyor.

1735492497792.png

operayı güncelleyin
Debian/Ubuntu tabanlı dağıtımlar için:
sudo apt update
sudo apt upgrade opera
Fedora için:
sudo dnf update opera

İnsan o kadar tarayıcı arasından Opera mı kullanır? Eğer değiştirebiliyorsanız Firefox tabanlı bir tarayıcıya geçin. Linux için en stabili Firefox tabanı.

Merhaba YouTube'da canlı yayın izlemek istiyordumç Opera tarayıcısının son sürümünü kullanıyorum ama yine de tarayıcınızda bu video oynatılamıyor diyor çne yapacağımı bilmiyorum. Daha fazla bilgi deyince de tarayıcılara atıyor. Kusura bakmayın Linux'ta nasıl ekran kırıplıyor bilmiyorum, o yüzden kanal adı gözüküyor.

Eki Görüntüle 2384426
Farklı chromium tabanlı bir tarayıcı ile dene.

sudo apt install chromiumterminalden indir ve bu tarayıcıyı dene.
Çalıştırırsa Opera yerine farklı birşey kullan.

Chromium'u silmek için sudo apt remove chromiumyazabilirsin

Eki Görüntüle 2384426
Gelişmiş ayarlar kısmından grafik hızlandırma ayarı açıksa kapatın, kapalıysa açın ayrıca Daha fazla bilgi kısmındaki talimatları inceleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı