Linux Mint'te Firefox vs Opera

Oracleo

Centipat
Katılım
29 Temmuz 2024
Mesajlar
128
Çözümler
2
Merhaba, Dual Boot ile Windows'un yanına Linux Mint kurdum. Sizce Firefox mu, Opera mı daha sağlıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox kullanma bence telemetri denilen lanet şey Firefox'a da eklendi yani ayarlardan kapatıla bilsede Allah bilir tamamen kapatılmıyor olabilir Yusuf ipeğin videosunu izlerseniz daha iyi olabilir
Opera kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Firefox kullanma bence telemetri denilen lanet şey Firefox'a da eklendi yani ayarlardan kapatıla bilsede Allah bilir tamamen kapatılmıyor olabilir
Firefox açık kaynak kodlu bir tarayıcıdır. Ayarlardan tamamen kapadığınızda telemetrinin tamamen kapanıp kapanmadığını kaynak kodlardan görebilirsiniz. Hâlâ güvenilir.
 
Brave tavsiye ederim. Opera’yı zaten tavsiye bile etmem o kadar kötü ve güvensiz. En kusursuzunu istiyorsan Tor kurman gerek. Başka alternatif yok. Gerçek anlamda kullanıcıyı anonim tutan tek tarayıcı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı