Linux Mint'te hangi yazılımların indirilmesi gerekir?

Hocam cevabı verdim heroic Launcher kullanmalısınız Epic Games için.
Epic Games'i Wine ile çalıştırmanız durumunda çok hata alacaksınız.
Linux'ta virüsler çok nadir bulunur kurmanız biraz anlamsız olacaktır ama destek kısmından öğrenebilirsiniz.
Requirements for Linux platforms
Bu linkten öğrenebilirsiniz.
Heroic kurdum ve oldu teşekkürler. Peki masaüstüne oyun simgelerini nasıl ekleyeceğim. Bu arada her şeyi tamamladım gibi. Linux mint ilk kurarken hızlıydı şimdi steam ya da uygulama açacağım başta 2 dk bekletiyor uygulama açılması için. Yavaşladı galiba. Çift tıklıyorum simgeye bekliyorum duruyorum. Ama 1 kez açılınca normale dönüyor. Bu arada türkçe yamaların çoğu yüklenir değil mi? Winrar indirmeme gerek yok galiba. Bi yabancı hissettim ya buna. Linux tek artısı her şeyi tek tıkla güncelleyebilmek gibi şu an. Windows daha iyi değil mi? Eski pc olmasa linuxla uğraşmam

Heroic kurdum ve oldu teşekkürler. Peki masaüstüne oyun simgelerini nasıl ekleyeceğim? Bu arada her şeyi tamamladım gibi. Linux Mint ilk kurarken hızlıydı şimdi Steam ya da uygulama açacağım başta 2 dk bekletiyor uygulama açılması için. Yavaşladı galiba. Çift tıklıyorum simgeye bekliyorum duruyorum. Ama 1 kez açılınca normale dönüyor. Bu arada Türkçe yamaların çoğu yüklenir değil mi? WinRAR indirmeme gerek yok galiba. Bir yabancı hissettim ya buna. Linux tek artısı her şeyi tek tıkla güncelleyebilmek gibi şu an. Windows daha iyi değil mi? Eski PC olmasa Linux'la uğraşmam.

Hocam Linux uğraştıran bir şey. Çoğu kişi bunu kabullenmiyor maalesef. Zamanla alışıyorsunuz Windows'un yokluğunu anca çok oyun oynuyorsanız çekersiniz. Bence bu durumda en iyisi Dual boot kurmak olur. Güncellemeyle fazla işiniz olmaz direk böyle modlu ISO'su olan Windows 10 kurun sadece oyun için kullanın, Linux'u günlük olarak kullanın keyfinize bakın. Yoksa çok uğraşırsınız oyun deniyorsanız.

Heroic kurdum ve oldu teşekkürler. Peki masaüstüne oyun simgelerini nasıl ekleyeceğim. Bu arada her şeyi tamamladım gibi. Linux mint ilk kurarken hızlıydı şimdi steam ya da uygulama açacağım başta 2 dk bekletiyor uygulama açılması için. Yavaşladı galiba. Çift tıklıyorum simgeye bekliyorum duruyorum. Ama 1 kez açılınca normale dönüyor. Bu arada türkçe yamaların çoğu yüklenir değil mi? Winrar indirmeme gerek yok galiba. Bi yabancı hissettim ya buna. Linux tek artısı her şeyi tek tıkla güncelleyebilmek gibi şu an. Windows daha iyi değil mi? Eski pc olmasa linuxla uğraşmam
Winrar indirmenize gerek yok.
Extract etmek için sağ tık menüsüne gireceksiniz.
Heroic'te ayarı olması gerekiyordu Masaüstüne eklemek için.
Heroic Launcher'ı kullanmayalı biraz oldu o yüzden pek hatırlamıyorum.

Sisteminizi paylaşın ona göre bir OS önerelim.
HDD'mi SSD'Mi kullanıyor?
İşlemci nedir?
Ekran Kartı nedir?
Ram ne kadar mevcut?

Winrar indirmenize gerek yok.
Extract etmek için sağ tık menüsüne gireceksiniz.
Heroic'te ayarı olması gerekiyordu Masaüstüne eklemek için.
Heroic Launcher'ı kullanmayalı biraz oldu o yüzden pek hatırlamıyorum.

Sisteminizi paylaşın ona göre bir OS önerelim.
HDD'mi SSD'Mi kullanıyor?
İşlemci nedir?
Ekran Kartı nedir?
Ram ne kadar mevcut?
Hdd kullanıyorum, amd athlon x2 2.80 ghz 2 çekirdek
Gt 710
6gb ram

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı