Linux Mint'te masaüstü ortamı nasıl kaldırılır?

CristianoMessü

Decapat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Linux Mint masaüstü ortamını indirdim ve yarım kaldı yani bozuldu. Nasıl GNOME masaüstü ortamını kaldıracağım? Format mı atayım ya da kod mu yazayım?
 
Kurarken Ubuntu gibi şeylerde geldi ve GNOME uygulamaları da geldi.

Format atmak daha mantıklı. Önemli verileriniz yoksa kodla kurtarmaktansa format atmak daha basit, hatta daha hızlı. Timeshift ile yedek alaraktan çok daha hızlı kurtarabilirsiniz.

Şey ben kaldırdımda sadece GNOME ile gelen uygulamaları sileceğim kod verir misin?
 
@CristianoMessü Turk olan Pardus kullansin :D Cerceveleyip evdeki bodruma falan asmak lazim bunu. Sen kullanma hocam, Pardus ve Mint'in Debian'dan geldigini bildigini bile dusunmuyorum, zahmet edip sorunu da cozmek istemiyorsun.
(Mint, Debian'dan gelen Ubuntu'dan geliyor.)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAMAM
 
Son düzenleme:
"Ben asla bozuk yazılım kullanmam bence olmayan beynnini karıştır mantık açısından oda olmazki XD."

Kardesim sen sorunlu musun?

Pardus'un tabanini bile bilmiyorsundur daha, gelip burada zihinsel sorunlarini gosteriyorsun. Uslubumu bozmak istemiyorum senin gibi biri icin birkac saat de olsa yasaklanmak istemem forumdan.

Tek lafim, lutfen Linux kullanma. Topluluga zarar verdiginden emin olabilirsin. Buyuk ihtimalle olgun olmadigin icin boyle konusuyorsun ama zamani geldiginde cok pisman olacaksin bu mesajlarindan maalesef.

Debian yazan yerlere Furkan yazsan sen de "yerli" dagitim yapacagini mi saniyorsun? Tamamen palavra, GNU/Linux'a katkin bile olmaz.

DE kurmayi becermemissin gelip dagitimi kotuluyorsun insanlara. Mint gibi just-works distrolar varken Pardus da kurmak senin kararindir ancak gelip bol yazim yanlisli bol hakaretli cumleler kurma derim.

5 kurus kar amaci gutmeden yardim etmeye calisiyoruz, yaptigi kurdugu cumlelere bakin.
 

Geri
Yukarı