Linux Mint'ten Windows 10'a nasıl geçilir?

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben takın zaman önce Linux Mint'e geçtim ama hoşuma gitmedi. Geri Windows 10'a dönmek istiyorum. Bu arada disk verilerinin hepsini sildim. Windows 10'a geçmek için Linux Mint'e geçerken yaptığım işlemlerin aynısını yapmam mı gerekiyor? Yani ilk önce flasha ISO dosyasını atıp sonra boot ile seçip kurmam mı gerekiyor. Bir de kurduktan sonra bilgisayar açarken işletim sistemini seçmeden direk Windows ekranına atması için ne yapmam lazım.

Hocam sanirim bilgisayarinizda sadece Linux var, eger oyleyse bir sekilde format flasi yaptiktan sonra disk silme menusunde yedekleri aldiginiz ozel bir bolum yoksa hepsini sileceksiniz.

Hocam sanirim bilgisayarinizda sadece Linux var, eger oyleyse bir sekilde format flasi yaptiktan sonra disk silme menusunde yedekleri aldiginiz ozel bir bolum yoksa hepsini sileceksiniz.
Nasıl sileceğim? Format flaşı dediğinizse win10 iso dosyasını flaşa boot olarak hazırlamaksa
hazırlıyorum.Ama silme derken nasıl hepsini silerim onu anlamadım.

Nasıl sileceğim? Format flaşı dediğinizse win10 iso dosyasını flaşa boot olarak hazırlamaksa
hazırlıyorum.Ama silme derken nasıl hepsini silerim onu anlamadim
Format atarken diskleri ayarlamakla alakali bir menu var ya, orada butun bolumleri sileceksiniz diyorum.
Evet format flasi derken onu kast ediyordum.

Ventoy veya WoeUSB-ng ile Windows ISO'sunu USB'ye aktarın.
Windows ile formata başlayınca disk seçim ekranı gelir. Tek bölüm istiyorsanız eski bölümleri silip yeniden oluşturun ve kuruluma devam edin.
Sadece Windows kurulu olacağı için direkt Windows açılır.

Format atarken diskleri ayarlamakla alakali bir menu var ya, orada butun bolumleri sileceksiniz diyorum.
Evet format flasi derken onu kast ediyordum.
He tamam ordaki seçenek değil mi? Tüm disk verilerini sil gibi bir şeydi.

Recep hocamın engin bilgileri size yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski bölümleri nasıl silebilirim peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…