Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Yakın zamanda Linux Mint'ten Windows'a geçmiştim. Fakat Linux'u beğenmedim ve Windows'a dönmek istiyorum. Flash yazdrma programı önerebilir misiniz?
Yakın zamanda Linux Mint'ten Windows'a geçmiştim. Fakat Linux'u beğenmedim ve Windows'a dönmek istiyorum. Flash yazdrma programı önerebilir misiniz?
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 7 Ocak 2024 #2 Ventoy. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Parthians dedi: Yakın zamanda Linux Mint'ten Windows'a geçmiştim. Fakat Linux'u beğenmedim ve Windows'a dönmek istiyorum. Flash yazdrma programı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ventoy en iyi seşeneklerden biri. DD komutunu bence yapmayın her ne kadar Linux ile birlikte gelse. Veya UNetbootin var.
Parthians dedi: Yakın zamanda Linux Mint'ten Windows'a geçmiştim. Fakat Linux'u beğenmedim ve Windows'a dönmek istiyorum. Flash yazdrma programı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ventoy en iyi seşeneklerden biri. DD komutunu bence yapmayın her ne kadar Linux ile birlikte gelse. Veya UNetbootin var.