Linux mu Windows mu daha iyi?

Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar satın aldım ve 1 haftadır Windows'tan çekmediğim kalmadı (Windows 11 Pro) sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve forum sayesinde mavi ekran hatasını çözmeye çalıştım çözdümde bir yere kadar ve her şeyin güncellemesini yaptım, donanım testlerini yaptım ama hala mavi ekran alıyorum. Linux geçesim var ama daha önce işletim sistemi kurmadım ve kurulum aşaması zor mu? Buradan bilgi almaya gelmiştim.

Windows arayüzü kullanması daha kolaydır Linux'a göre. Linux'ta Chrome'a bile girmek için uğraşmanız gerekiyor. Bence Windows 11 Pro'yu bırakmayın.

Artık göründüğü kadar zor degil Zorin OS ile çözebilirsiniz ChatGPT yardımıyla da gereken her şeyi karşılarsınız.

Bence Windows 10 hepsinden iyi. Mavi ekran sorunu donanımsal da olabilir. Parçaları değiştirip denemen lazım. Bazen buna kurduğun program bile sebebiyet veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows arayüzü kullanması daha kolaydır Linux'a göre. Linux'ta Chrome'a bile girmek için uğraşmanız gerekiyor. Bence Windows 11 Pro'yu bırakmayın.

Size bu bilgileri kim veriyor bilmiyorum ama sabahtan beri yazdığınız her şeyde mutlaka bir yanlış bilgi var. Linux'ta Chrome'a girmek için uğraşmana gerek falan yok grafik arayüzünden Chrome sekmesine tıklıyorsun ve Chrome açılıyor.

Bence Windows 10 hepsinden iyi. Mavi ekran sorunu donanımsal da olabilir. Parçaları değiştirip denemen lazım. Bazen buna kurduğun program bile sebebiyet veriyor.

Yazılımsal olduğuna eminim, tüm parçalar sıfır ve parçalar geldiği gibi testlerini yaptım 2-3 gün boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…