Linux Nasıl Kaldırılır?

Arkadaşlar Ubuntu' yu denemek için kurdum ve hoşuma da gitti. Kaldırma sebeplerim ise;

1- Halihazırda orijinal Windows 10' um var. O varken Ubuntu kullanmak gereksiz oluyor.
2- Ubuntu' nun Yazılım Merkezi'nde bulunan oyunlar pek sarmadı.
3- Yani genel olarak alışamadım. Eğer FreeDOS bir bilgisayar alırsam ya korsan Windows kullanırım, ya da Linux kullanırım.

Şimdi esas sorum. Nasıl sileceğim ? Sildiğim zaman D sürücüm yine Windows' ta gözükecek değil mi ?

Şöyle de yapabilirsin. Ubuntu kurduğun bölüm var ya oraya tekrar Ubuntu kur ama kurulum ekranı geldiğinde Ubuntu'yu Windows'un yanına kur falan var ya orada Ubuntu'yu kaldır olması lazım. Onu de tamamdır.

Hemen bunun için güzel bir konu açıyorum linüx kaldırmak için sabitdiski silmen yeterlidir tamamen sıfırlaman bunun için bir konu açıcam linki koyarım bunu diskler bölümünden yapma neden işe yaramaz ben terminal üzerinden göstereceğim :) windows 10 ama daha önceden 1 usb'ye windows kurmuş olman lazım eğer kurmazsan bilgisayarın çılmaz zaten yapacağımız işlem kısacak şu...
Harddiski tamamen sillecen boot ekranına girecen windows'u kuracaksın hemen açıyorum :)

Hemen bunun için güzel bir konu açıyorum linüx kaldırmak için sabitdiski silmen yeterlidir tamamen sıfırlaman bunun için bir konu açıcam linki koyarım bunu diskler bölümünden yapma neden işe yaramaz ben terminal üzerinden göstereceğim :) windows 10 ama daha önceden 1 usb'ye windows kurmuş olman lazım eğer kurmazsan bilgisayarın çılmaz zaten yapacağımız işlem kısacak şu...
Harddiski tamamen sillecen boot ekranına girecen windows'u kuracaksın hemen açıyorum :)
Bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı