Onlar kullanıyor diye sen de kullanmak zorunda değilsin. Bir sıkıntı çıkarmaz farklı bir program kullanman.
Wine programını kullanarak Rufus ile yapmışlardır, eğer Rufus programını kullandıklarından bahsediyorsan. Hiç gerek yok bu kadar uğraşa. Ben Linux tarafında UNetbootin kullanıyorum.Ben bir videoda gördüm linux ile yapabiliyorlardı. Nasıl yapıyorlar?
Windows imajını UNetbootin ile USB'nize yazıp Windows önyûklemesine başlayacaksınız. Diskleri biçimlendirip kuruluma başlayacaksınız. Bu kadar.Linux işletim sistemli bir bilgisayar alacağım. Fakat Linux işletim sistemini kaldırıp yerine Windows yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Hiç gereği yok NTFS'e çevirmenin, kurulum ekranındaki diskler ve partitionların dosya sistemi ext4 bile gelse yine de 'Sil' butonu çıkacaktır, o kullanılabilir.ama bir fark var önce live Windows ile HDD'nin dosya biçimini NTFS'e çevirmen gerek veya daha uzun olan bu yolu yapman gerek https://support.microsoft.com/tr-tr...ve-linux-and-install-windows-on-your-computer
Önce NTFS'e çevirmen gerek HDD'yi sonra aynı adımlar ile yapacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.