O WSL hocam, revoo uninstallerdan sistem uygulamalarına basın ve WSL'i kaldırın, daha sonra Denetim Masası'ndan "Linux için altyapı" gibi bir seçenek var onu kapatıp cihazı yeniden başlatın, silinmesi gerekir.
Bir sunucu hatası oluştu diyor. Atamıyorum düzelince atacağım.
Sonunda yükleyebildim, bu şekilde kaldı hiçbir şekilde silemedim, WinRAR ile arşivleyip denedim olmadı program kullandım olmadı, önceden virtualbox a Ubuntu kurmuştum o yüzden Linux burada neden silinmiyor sizce?
Bir sunucu hatası oluştu diyor. Atamıyorum düzelince atacağım.
Sonunda yükleyebildim, bu şekilde kaldı hiçbir şekilde silemedim, WinRAR ile arşivleyip denedim olmadı program kullandım olmadı, önceden virtualbox a Ubuntu kurmuştum o yüzden Linux burada neden silinmiyor sizce?
Oradan kalkması üzerinde etkisi olup olmayacağından tam emin değilim ama..
BIOS a girip Linux boot girişini de silin.
Tarife gerek yok. Kolayca bulup silebilirsiniz.
EK: Eklediğiniz resimde Linux simgesine tıklayınca ne oluyor. Buna ilişkin ekran resmi yok mu? Pardon ikinci resim o imiş. Boş. Resmi en üstten alsa idiniz daha iyi olurdu. Adres çubuğunda/barında ne yazıyor?
Oradan kalkması üzerinde etkisi olup olmayacağından tam emin değilim ama.
BIOS'a girip Linux boot girişini de silin.
Tarife gerek yok. Kolayca bulup silebilirsiniz.
EK: Eklediğiniz resimde Linux simgesine tıklayınca ne oluyor. Buna ilişkin ekran resmi yok mu? Pardon ikinci resim o imiş. Boş. Resmi en üstten alsa ID'iniz daha iyi olurdu. Adres çubuğunda/barında ne yazıyor?
İlk resimde ana ekranda Linux kısayol simgesi var.
O kısayol simgesine sağ tıklayıp özelliklere girin ve tekrar ekran görüntüsü atın.
Hedef ne imiş epey merak ettim.
Çözüm de orada ki bilgilerden çıkacaktır.
İlk resimde ana ekranda Linux kısayol simgesi var.
O kısayol simgesine sağ tıklayıp özelliklere girin ve tekrar ekran görüntüsü atın.
Hedef ne imiş epey merak ettim.
Çözüm de oradaki bilgilerden çıkacaktır.
O WSL hocam, revoo uninstallerdan sistem uygulamalarına basın ve WSL'i kaldırın, daha sonra Denetim Masası'ndan "Linux için altyapı" gibi bir seçenek var onu kapatıp cihazı yeniden başlatın, silinmesi gerekir.