Linux nasıldır?

Konudan bağımsız aynı anda 5 konu nasıl açılıyor?
Hocam tek bir konu açıp bunların hepsini yazsaydınız cevap verirdik zaten. Kali Linux'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? 2020.3 ise eğer o sürüm stabil değil zaten. Size önerim 2019.1 falan kurmanız.

Hocam ben de anlamadım. Ben tek konuda 9 farklı soru sormuştum. Sanırım bir konuda fazla soru sorulmuyormuş. Moderasyon ekibi konuyu parçalara ayırdı.

Hocam bütün ana sayfayı ele geçirdiniz, her yerde sizin konularınız var.
Valla utandım bir an ya...

Herkes bir ağızdan "Neden 50 tane konu açıyorsun!" yazınca fark ettim konuların bölündüğünü. Rahatsızlık verdik forum ahalisine.

GNU/Linux kullanımı aynen aile ortamı gibidir, ailen ile nasıl yaşıyorsan bu ortam da aynısını gerektirir. Kendini evinde ailen ile birlikteymiş gibi hissedersen kullanırsın, aksi halde itici gelebilir.
Örneğin ben bu konuda şanslıyım, GNU/Linux ailemin bir parçasıdır, bazen onunla kavga ederim bazen barışırım, acı ve mutluluğumuz birdir. Umarım siz de böyle bir aile sahibi olursunuz.

Valla utandım bir an ya...

Herkes bir ağızdan "Neden 50 tane konu açıyorsun!" yazınca fark ettim konuların bölündüğünü. Rahatsızlık verdik forum ahalisine.
Estağfurullah hocam, sizin üzülmenizi gerektirecek bir şey yok.
Linux bir bedene sahip olsaydı sizin bedeninizi kullanırdı herhalde.

Çok güzel betimlemişsiniz. Çıkarttığı kavgalar Windows ailesine oranla daha mı fazla acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…