Program desteği (sözde) kısıtlıymış , oyun oynanmıyormuş (kısmen doğru olabilir) , her şey önlerine hazır gelmiyormuş , büyük çoğunlukla terminal kullanmak zorundalarmış .
Hocam korkarım ki GS - Bayern maçında haksız çıktığınız gibi burada da haksız çıkacaksınız. Size önerim tartışma konularına girmemeniz. Girecekseniz bile böyle sert bir dil kullanmamanızı tavsiye ederim.
Hocam korkarım ki GS - Bayern maçında haksız çıktığınız gibi burada da haksız çıkacaksınız. Size önerim tartışma konularına girmemeniz. Girecekseniz bile böyle sert bir dil kullanmamanızı tavsiye ederim.
Size fikrinizi soran olmadı. Uzun bir süredir Linux kullanıyorum ve yukarda bahsettiğim Winzort fanboylarının argümanlarının hepsi boş belki oyunda haklı olabilirler bazen uğraşıyorsun ama sonuç olarak oynanıyor. Ayrıca konumuz futbol değil, haksız olmanızdan konuyu eski tartışmalara çekmeniz... Ne bileyim yaşınızın hakkını veremiyorsunuz. Kafanızın yetmediği yerlerde bulunmayın mümkünse.
Size fikrinizi soran olmadı. Uzun bir süredir Linux kullanıyorum ve yukarda bahsettiğim Winzort fanboylarının argümanlarının hepsi boş belki oyunda haklı olabilirler bazen uğraşıyorsun ama sonuç olarak oynanıyor. Ayrıca konumuz futbol değil, haksız olmanızdan konuyu eski tartışmalara çekmeniz... Ne bileyim yaşınızın hakkını veremiyorsunuz. Kafanızın yetmediği yerlerde bulunmayın mümkünse.
Maalesef Winzort veya linzort diyecek fanboylardan değilim. İşime yarayacak işletim sistemini kullanırım. Bakıyorum da karşımda bir fanboy var. Profilimdeki yaşım da doğru değil. Gerçek yaşım değil yani. Size bir şeyi anlatmanın çok zor olacağını bildiğimden dolayı uğraşmayacağım. Sonuçta 0 ile neyi çarparsam çarpayım sonuç 0 olur.
Maalesef Winzort veya linzort diyecek fanboylardan değilim. İşime yarayacak işletim sistemini kullanırım. Bakıyorum da karşımda bir fanboy var. Profilimdeki yaşım da doğru değil. Gerçek yaşım değil yani. Size bir şeyi anlatmanın çok zor olacağını bildiğimden dolayı uğraşmayacağım. Sonuçta 0 ile neyi çarparsam çarpayım sonuç 0 olur.
Benim bir şeye fanboyluk yapmam tamamen karşımdaki şahsa göre, hakketiği neyse ona göre muamelede bulunurum. Yukarda konu ile ilgili bir yorum yazıyorum ve sen gelip milattan önceki, alakasız bir tartışmadan bahsediyorsun, orada da haklıydım zaten de neyse konu o değil. Böyle saçma sapan konuşursanız karşılığını alırsınız, kısasa kısas, olay bu.
Benim bir şeye fanboyluk yapmam tamamen karşımdaki şahsa göre yukarda konu ile ilgili yorum yazıyorum ve sen gelip milattan önceki tartışmadan bahsediyorsun orada da haklıydım zaten, neyse konu o değil ancak böyle saçma sapan konuşursanız karşılığını alırsınız, kısasa kısas, olay bu.
Orada da haklıymışsın. Anladım. Sonra da cevap veremeyip insanların yazdıklarına emoji atmaktan başka bir şey yapmıyordun. Neyse konumuz bu değil. Senin yaptığın saçma fanboyluk.
Orada da haklıymışsın. Anladım. Sonra da cevap veremeyip insanların yazdıklarına emoji atmaktan başka bir şey yapmıyordun. Neyse konumuz bu değil. Senin yaptığın saçma fanboyluk.
Konudan yasaklandığım için mesaj yazamıyordum, yazmadım değil. Emoji ile yine gerekli muameleyi gösterdim. Fanboyluk kısmına gelirsek karşı tarafı, sırf o beni kışkırttığı için, kışkırtmak. Yukarda dediğime geliyor kısasa kısas.
Program desteği (sözde) kısıtlıymış , oyun oynanmıyormuş (kısmen doğru olabilir) , her şey önlerine hazır gelmiyormuş , büyük çoğunlukla terminal kullanmak zorundalarmış .
Gayet haklı. Linux'da program desteği genişliyor, oyun konusunda belki biraz geride, ama Linux dağıtımı kurunca en azından Windows'daki gibi gereksiz hizmetleri kapatma, bloatware'ları kaldırma durumu yok.
Gayet haklı. Linux'da program desteği genişliyor, oyun konusunda belki biraz geride, ama Linux dağıtımı kurunca en azından Windows'daki gibi gereksiz hizmetleri kapatma, bloatware'ları kaldırma durumu yok.
Koskoca Adobe'un hiçbir yazılımı Linux üzerinde çalışmıyor ve siz Linux'un yazılım desteği konusunda Windows'tan daha geride olmadığını mı savunuyorsunuz cidden? Linux bana göre Windows'tan çok daha sağlam bir işletim sistemi ancak bir şey eksikse eksiktir, bunu eğip bükmeye gerek yok.
Premiere ile çalışan veya çalışması istenen bir video/film editörünün Linux kullanmak için sebebi yok, bir müzik prodüktörünün Linux kullanmak için bir sebebi yok, en basit müzik prodüksiyon yazılımlarından biri olan FL Studio bile destek vermiyor, Ableton Live desteği yok, Cubase desteği yok.
Şimdi diyebilirsin ki Wine ile hepsi çalışıyor ancak işi gücü olan adamın Wine ile vakit kaybetmek gibi bir lüksü yoktur. Genelde projenin bitirilmesi için bir tarihi vardır ve o tarihe kadar vakit kaybetmemelidir. Wine ve onun karşına çıkarabileceği binbir türlü hata ile uğraşacak vakti olmaz o adamın.