Bu konu hakkında zibilyon tane konu var her yerde. Aynı soruyu Google'a veya Technopat Sosyal arama kısmına yazarsanız aradığınız cevabı bulursunuz diye düşünüyorum.
Ben Linux'u indirdim ama birkaç sorm olacak.
1. Adobe flash Player(şu anlık zorundan yükledim, zaten 31 Aralıkta süresi doluyor)indirdim ama flashlı bir şey açılmıyor.
2. benim klavyede scroll lock tuşunda renk ataması var ama Linux'ta basınca açılmıyor.
Ben Linux'u indirdim ama birkaç sorm olacak.
1. Adobe flash Player(şu anlık zorundan yükledim, zaten 31 Aralıkta süresi doluyor)indirdim ama flashlı bir şey açılmıyor.
2. benim klavyede scroll lock tuşunda renk ataması var ama Linux'ta basınca açılmıyor.
Flash gidici zaten. Neyse şu Linux'u bir anlayım iyi olur. Şu termal çok önemli ama ben bir şey bilmiyorum neyse öğreniriz. Bir de paket indirme olayı çok garibime gitti Windows'tan sonra. Her şey için çok teşekkür ederim(bir de USB nasıl ISO dosyası atılır demişim ama ben zaten biliyordum )
Bu döküman yeterli olur diye düşünüyorum. Kendisi de belirtiyor zaten fakat hangi dağıtımı kullandığının pek bir önemi yok bu dökümanı takip etmen için.