L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #81 gamecover dedi: Bari Paladins olsaydı.. Genişletmek için tıkla... https://www.protondb.com/app/444090 Bazılarında çalışmış, bazılarında atmış, bazılarında online girilmemiş.
gamecover dedi: Bari Paladins olsaydı.. Genişletmek için tıkla... https://www.protondb.com/app/444090 Bazılarında çalışmış, bazılarında atmış, bazılarında online girilmemiş.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #82 Heiwa9 dedi: O da olur bir gün, Linux gelişiyor yavaş yavaş daha fazla insan kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç gün içerisinde açtığımız konular ile Linux sorularıda arttı, herkes kullanılır mı? gibisinden başladı.
Heiwa9 dedi: O da olur bir gün, Linux gelişiyor yavaş yavaş daha fazla insan kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç gün içerisinde açtığımız konular ile Linux sorularıda arttı, herkes kullanılır mı? gibisinden başladı.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #83 gamecover dedi: Hocam bir kaç gün içerisinde açtığımız konular ile Linux sorularıda arttı, herkes kullanılır mı? gibisinden başladı. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte, umarım daha da yayılır Deck ile birlikte.
gamecover dedi: Hocam bir kaç gün içerisinde açtığımız konular ile Linux sorularıda arttı, herkes kullanılır mı? gibisinden başladı. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte, umarım daha da yayılır Deck ile birlikte.
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 12 Aralık 2021 #84 Heiwa9 dedi: O da olur bir gün, Linux gelişiyor yavaş yavaş daha fazla insan kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce de böyle deniyordu Linux hakkında şimdi de deniyor.
Heiwa9 dedi: O da olur bir gün, Linux gelişiyor yavaş yavaş daha fazla insan kullanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce de böyle deniyordu Linux hakkında şimdi de deniyor.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #85 Asitadam dedi: 5 yıl önce de böyle deniyordu Linux hakkında şimdi de deniyor. Genişletmek için tıkla... O da doğru, benim de Linux bilgim ne kadar çok gelişirse gelişsin saf Arch ve Gentoo kurmayı asla öğrenemeyeceğim sanırım.
Asitadam dedi: 5 yıl önce de böyle deniyordu Linux hakkında şimdi de deniyor. Genişletmek için tıkla... O da doğru, benim de Linux bilgim ne kadar çok gelişirse gelişsin saf Arch ve Gentoo kurmayı asla öğrenemeyeceğim sanırım.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #86 Linuxginar dedi: Ne güzel işte, umarım daha da yayılır Deck ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam umarım kullanıcı sayısı daha çok artar. Windows'a sıkışıp işkence görmeye hiç gerek yok.. Düzenleme: Bunu yazan kişi en az 5-6 yıldır Windows kullanıyor. Son düzenleme: 12 Aralık 2021
Linuxginar dedi: Ne güzel işte, umarım daha da yayılır Deck ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam umarım kullanıcı sayısı daha çok artar. Windows'a sıkışıp işkence görmeye hiç gerek yok.. Düzenleme: Bunu yazan kişi en az 5-6 yıldır Windows kullanıyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 12 Aralık 2021 #87 Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar.
Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar.
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 12 Aralık 2021 #88 Heiwa9 dedi: O da doğru, benim de Linux bilgim ne kadar çok gelişirse gelişsin saf Arch ve Gentoo kurmayı asla öğrenemeyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Saf Arch'ı hata almadan kuran ya dağ komandosudur ya da Linus Torvalds'dır.
Heiwa9 dedi: O da doğru, benim de Linux bilgim ne kadar çok gelişirse gelişsin saf Arch ve Gentoo kurmayı asla öğrenemeyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Saf Arch'ı hata almadan kuran ya dağ komandosudur ya da Linus Torvalds'dır.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #89 deleted dedi: Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi değilmiş hocam. İşletim sistemi çekirdeği.
deleted dedi: Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi değilmiş hocam. İşletim sistemi çekirdeği.
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 12 Aralık 2021 #90 deleted dedi: Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Eski mesajları okur musun arkadaşım?
deleted dedi: Linux bilgisi nedir ve dagitim kurmakla ne alakasi var bilmiyorum ama Linux bir isletim sistemidir ve kullanicisinin islerini kolaylastirir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Eski mesajları okur musun arkadaşım?