İşletim sistemi olmadığını zorla öğretelim.Hepsine normalde yanlış bilgi verilmesi lazım![]()
Her paketi derliyorsun, Handbook'tan baka baka yap. Kolay gelsin![]()
Saf Arch kurulumu zor falan değildir. Kim diyor arkadaşım bunları? Yazacağın 3-4 tane komut. Spesifik konfigüre edeceğin aletlerin varsa orası başka.Benim hayallerimden biri olan saf Arch ama o bile imkansız gibi gözüküyor bunu tahmin etmek bile istemiyorum saf Arch kurulumuna 5 dakikalık iş diyen bir kişinin Gentoo hakkında söyledikleri.
Her paketi derliyorsun, Handbook'tan baka baka yap. Kolay gelsin![]()
-bin paketleri selam yollamami soyledi.Ben de kuramıyordum ki, 2-3. denememde kurabilmiştim Arch'ı ilk kez Temmuz sonu-Ağustos gibi. Sonra Distrohopping damarım çatlayana kadar değiştirdim, o sıra 18 Ağustos gibi Gentoo kullanmıştım, öyle böyle derken Gentoo'da karar kıldım.Benim hayallerimden biri olan saf Arch ama o bile imkansız gibi gözüküyor bunu tahmin etmek bile istemiyorum saf Arch kurulumuna 5 dakikalık iş diyen bir kişinin Gentoo hakkında söyledikleri.
Aboo, doğru-binpaketleri selam yollamami soyledi.
Değişik terimleri anlamaya çalışıyorum hocam.Ben de kuramıyordum ki, 2-3. denememde kurabilmiştim Arch'ı ilk kez Temmuz sonu-Ağustos gibi. Sonra Distrohopping damarım çatlayana kadar değiştirdim, o sıra 18 Ağustos gibi Gentoo kullanmıştım, öyle böyle derken Gentoo'da karar kıldım.
Aboo, doğruGCC-Bin var mı bre ?:usengecenginar:
Dostum, saf arch harbiden basit. Gözünde büyütme. Gentoo neyse de.Benim hayallerimden biri olan saf Arch ama o bile imkansız gibi gözüküyor bunu tahmin etmek bile istemiyorum saf Arch kurulumuna 5 dakikalık iş diyen bir kişinin Gentoo hakkında söyledikleri.
Değişik terimleri anlamaya çalışıyorum hocam.
-bin sizin için derlenmiş paketler. Örneğin Firefox'u binary olarak kullanıyorum:emerge --ask firefox-bin ile yükleniyor Gentoo'da.rust-bin var ya, o bana yeterAboo, doğruGCC-Bin var mı bre ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.