ZenithTao Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:34 #1 GitHub üzerinden bir uygulama buldum kurmak için Npcap gerektiği yazıyor. Bunu Linux'da çalıştırmam mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:44
GitHub üzerinden bir uygulama buldum kurmak için Npcap gerektiği yazıyor. Bunu Linux'da çalıştırmam mümkün mü?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.722 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:53 #2 Uygulama nedir? Linux sürümü için de npcap gerektiği yazıyorsa demek ki Linux'ta da npcap var.
ZenithTao Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:59 #3 Bal Porsuğu dedi: Uygulama nedir? Linux sürümü için de npcap gerektiği yazıyorsa demek ki Linux'ta da npcap var. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı burada paylaşabileceğim zannetmiyorum fakat GitHub açıklamasında linux ile alakalı bir şey yazmıyor.
Bal Porsuğu dedi: Uygulama nedir? Linux sürümü için de npcap gerektiği yazıyorsa demek ki Linux'ta da npcap var. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı burada paylaşabileceğim zannetmiyorum fakat GitHub açıklamasında linux ile alakalı bir şey yazmıyor.