Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet edebilirsiniz.

Sorunuza cevap verdim hocam. Cevabım "hayır".

Hem soru sorup hem de uzaklaştırılmalı demek nasıl bir infilak senaryosu anlamadım ama sizi affediyorum.
Kusura bakmayin ama Allah akil fikir versin diyorum bende. Konu sahibi soru sormus, cevap vermissiniz ama cevabinizi aciklamamissiniz. Konu sahibinin veya baska birinin aciklama istemesi en dogal hakki. İyi günler windows fanboyu hocam.

Arkadas micro$oft kölesi galiba hocam. Linkini biraktigim konudaki mesajina bakin anlarsiniz.
Baya komik bir espri yapmis

Kendisi objektif dusunmuyor. Windows'un yavas ve yetersiz geldigini soylemem objektif bir dusunce bence. Cunku terminale ile bir cok isi hiphizlica yapiyorsun ve yapisi geregi Linux da cok hizli.

CMD ile bir is yapilmazken terminal bir web sayfasi gostermiyor sadece.

Sizce Linux güzel mi?
Bazi kisiler icin evet. Ancak program uyumlulugu bende hic tutmadigi ve cok ugrastirdigi icin Windows tercih ediyorum. Ki Windowsu optimize etmenin bir suru yolu var.

Ugrasmaya degmez hocam, Linux'un guzelligini bilen bilir. Bilgisayarin icon'lara tiklamaktan ibaret oldugunu dusunuyor herkes. Bu forumda sayisiz windows vs Linux kavgasi yaptım, kimse anlayamiyor terminal'in buyuk bir kolaylik oldugunu.

Linux günlük kullanım için uygun değil bence Windows daha rahat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…