Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet edebilirsiniz. :)

Sorunuza cevap verdim hocam. Cevabım "hayır". ✍️

Hem soru sorup hem de uzaklaştırılmalı demek nasıl bir infilak senaryosu anlamadım ama sizi affediyorum. 🤲🏼🌹
Kusura bakmayin ama Allah akil fikir versin diyorum bende. Konu sahibi soru sormus, cevap vermissiniz ama cevabinizi aciklamamissiniz. Konu sahibinin veya baska birinin aciklama istemesi en dogal hakki. İyi günler windows fanboyu hocam.

İste senin akil edip kendini bizlerden uzaklastirman gerek. İllaha birilerinin senin islah etmesini bekleme.

Dostum onceden bir konuna baktim. Sen degil miydin CPU guc sorunlari oldugu halde Windows 11'i oven, neyin obektifliginden bahsediyorsun?
Arkadas micro$oft kölesi galiba hocam. Linkini biraktigim konudaki mesajina bakin anlarsiniz.
Baya komik bir espri yapmis 😐

Arkadas micro$oft kölesi galiba hocam. Linkini biraktigim konudaki mesajina bakin anlarsiniz.
Baya komik bir espri yapmis 😐
Kendisi objektif dusunmuyor. Windows'un yavas ve yetersiz geldigini soylemem objektif bir dusunce bence. Cunku terminale ile bir cok isi hiphizlica yapiyorsun ve yapisi geregi Linux da cok hizli.

CMD ile bir is yapilmazken terminal bir web sayfasi gostermiyor sadece.

Sizce Linux güzel mi?
Bazi kisiler icin evet. Ancak program uyumlulugu bende hic tutmadigi ve cok ugrastirdigi icin Windows tercih ediyorum. Ki Windowsu optimize etmenin bir suru yolu var.

Kendisi objektif dusunmuyor. Windows'un yavas ve yetersiz geldigini soylemem objektif bir dusunce bence. Cunku terminale ile bir cok isi hiphizlica yapiyorsun ve yapisi geregi Linux da cok hizli.

CMD ile bir is yapilmazken terminal bir web sayfasi gostermiyor sadece.
Ugrasmaya degmez hocam, Linux'un guzelligini bilen bilir. Bilgisayarin icon'lara tiklamaktan ibaret oldugunu dusunuyor herkes. Bu forumda sayisiz windows vs Linux kavgasi yaptım, kimse anlayamiyor terminal'in buyuk bir kolaylik oldugunu.

Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi.
Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi.

Gerek Java, gerek C#, gerek c/c++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen.

Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var.

Sizce Linux güzel mi?

Linux günlük kullanım için uygun değil bence Windows daha rahat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı