Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #641 Linux'un değerini bilin derim. Son düzenleme: 1 Mayıs 2023
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #642 brkyozell dedi: Hocam sunucu taraflı hizmetlerde Linux genel olarak daha performanslı ve yaygın oluyor. Son kullanıcılar için dağıtımlar olsa bile o kısmı biraz muamma, evet. Keşke bir konu açsaydınız buradan yardımcı olan çıkardı. Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım zamanında onun dışında maalesef Linux'ta günlük işlerimi halledemedim. Bence macOS veya Windows varken Linux kullanılmaz.
brkyozell dedi: Hocam sunucu taraflı hizmetlerde Linux genel olarak daha performanslı ve yaygın oluyor. Son kullanıcılar için dağıtımlar olsa bile o kısmı biraz muamma, evet. Keşke bir konu açsaydınız buradan yardımcı olan çıkardı. Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım zamanında onun dışında maalesef Linux'ta günlük işlerimi halledemedim. Bence macOS veya Windows varken Linux kullanılmaz.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #643 Silinen üye dedi: Konu açmıştım zamanında onun dışında maalesef Linux'ta günlük işlerimi halledemedim. Bence macOS veya Windows varken Linux kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi gayet güzel hallediliyor. Sen nerede takıldın mesala?
Silinen üye dedi: Konu açmıştım zamanında onun dışında maalesef Linux'ta günlük işlerimi halledemedim. Bence macOS veya Windows varken Linux kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi gayet güzel hallediliyor. Sen nerede takıldın mesala?
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #644 Karşıt Madde dedi: Vallahi gayet güzel hallediliyor. Sen nerede takıldın mesala? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak, Günlük hayatta kullandığım bazı uygulamaları kullanamamak ve laptopumun bazı özelliklerini kullanamamak.
Karşıt Madde dedi: Vallahi gayet güzel hallediliyor. Sen nerede takıldın mesala? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak, Günlük hayatta kullandığım bazı uygulamaları kullanamamak ve laptopumun bazı özelliklerini kullanamamak.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #645 Silinen üye dedi: Oyun oynamak, Günlük hayatta kullandığım bazı uygulamaları kullanamamak ve laptopumun bazı özelliklerini kullanamamak. Genişletmek için tıkla... Laptopun marka modeli nedir?
Silinen üye dedi: Oyun oynamak, Günlük hayatta kullandığım bazı uygulamaları kullanamamak ve laptopumun bazı özelliklerini kullanamamak. Genişletmek için tıkla... Laptopun marka modeli nedir?
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #646 Karşıt Madde dedi: Laptopun marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Eski laptopumdu model hakkında bir bilgim yok fakat HP markaydı.
Karşıt Madde dedi: Laptopun marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Eski laptopumdu model hakkında bir bilgim yok fakat HP markaydı.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #647 Silinen üye dedi: Eski laptopumdu model hakkında bir bilgim yok fakat HP markaydı. Genişletmek için tıkla... Yani bununla macOS'da günlük işlerini hallediyorsun, oyun oynuyorsun .
Silinen üye dedi: Eski laptopumdu model hakkında bir bilgim yok fakat HP markaydı. Genişletmek için tıkla... Yani bununla macOS'da günlük işlerini hallediyorsun, oyun oynuyorsun .
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 1 Mayıs 2023 #648 Karşıt Madde dedi: Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi. Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi. Gerek Java, gerek C#, gerek C/C++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen. Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var. Sizce Linux güzel mi? Genişletmek için tıkla... Gayet de oluyor. 10 Yıldır windows kullanıyorum bir eksikliğini hissetmedim. Hiç de yavaş değil senin bilgisayarının yavaşlığıdır o.
Karşıt Madde dedi: Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi. Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi. Gerek Java, gerek C#, gerek C/C++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen. Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var. Sizce Linux güzel mi? Genişletmek için tıkla... Gayet de oluyor. 10 Yıldır windows kullanıyorum bir eksikliğini hissetmedim. Hiç de yavaş değil senin bilgisayarının yavaşlığıdır o.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #649 TT12X dedi: Gayet de oluyor. 10 Yıldır windows kullanıyorum bir eksikliğini hissetmedim. Hiç de yavaş değil senin bilgisayarının yavaşlığıdır o. Genişletmek için tıkla... Sonuçta bilgisayarın yavaş olmasına Windows olanak sağlıyor. Linux performanslı çalıştıyor; 3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Compositors açık. www.technopat.net
TT12X dedi: Gayet de oluyor. 10 Yıldır windows kullanıyorum bir eksikliğini hissetmedim. Hiç de yavaş değil senin bilgisayarının yavaşlığıdır o. Genişletmek için tıkla... Sonuçta bilgisayarın yavaş olmasına Windows olanak sağlıyor. Linux performanslı çalıştıyor; 3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Compositors açık. www.technopat.net
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 1 Mayıs 2023 #650 Karşıt Madde dedi: Sonuçta bilgisayarın yavaş olmasına Windows olanak sağlıyor. Linux performanslı çalıştıyor; 3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Compositors açık. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benimki gibi 32 GB ram in olsa hiç sıkıntı çekmezdin üzüldüm adına.
Karşıt Madde dedi: Sonuçta bilgisayarın yavaş olmasına Windows olanak sağlıyor. Linux performanslı çalıştıyor; 3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Compositors açık. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benimki gibi 32 GB ram in olsa hiç sıkıntı çekmezdin üzüldüm adına.