Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@cortex47 Mac OS X'^i neden sevmiyorsun? Ben Windows sevmiyorum.

Benimki aslında biraz daha ideolojik. Apple'ın ürettiği hiçbir ürünü sevmiyorum. MacOS bir kez kullandım hayatımda, çok karışık geldi bana alışkın olmadığım için. iOS kurulu bir cihaz kullandım bir daha asla kullanmama kararı aldım. Bana yeterli özgürlüğü sunmadıklarını hissediyorum. Bu da hoşuma gitmiyor.

Bu espiriden sonra senin karnel panikledi mi? Yoksa AMD kullanıp su adamamı dönüştün. WattMan.

Dönemine göre iyi sistemde de kötü sistemde de defalarca kez mavi ekran aldığım 2 farklı bilgisayar var. Windows 7 de olsa 10 da olsa o hatayı her türlü alıyorlar.

Linux'ta aynı hatanın karşılığı olan kernel panic ise bu sistemlerden sadece birinde koskoca 2 yılda sadece 1 kez oldu. Onda da benim hatam idi.

@cortex47 Bu aslında özgürlüğün zehrini almamızdan kaynaklanıyor. ^^

Ya aslında günlük olarak sürekli değişik bir şeyler yapmıyorum cihazlarda, ama bir noktada yapmak istediğim şeyi yapamazsam çıldırıyorum. Mesela Android tarafında bazı cihazlarda hoşuma gitmeyen bir şey var. Ben navigasyon jestlerini kullanıyorum. Ama istiyorum ki altta navigasyon çubuğu da olmasın. Tamamen ekran olsun. Bu da her telefonda kapatılmıyor. Asus'ta bu yok mesela, kapatılamıyor. OnePlus kullanıyorum, kafam rahat. Bunun gibi küçük, ama beni deli eden şeyler 🤣

Benimki aslında biraz daha ideolojik. Apple'ın ürettiği hiçbir ürünü sevmiyorum. MacOS bir kez kullandım hayatımda, çok karışık geldi bana alışkın olmadığım için. iOS kurulu bir cihaz kullandım bir daha asla kullanmama kararı aldım. Bana yeterli özgürlüğü sunmadıklarını hissediyorum. Bu da hoşuma gitmiyor.
Richard Stallman yani GNU'nun kurucusu olan abi diyor ki; "Steve Jobs, insanlar için hapisaneleri şık gösterdi"
iPhone için diyor bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı