Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi.
Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi.

Gerek Java, gerek C#, gerek c/c++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen.

Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var.

Sizce Linux güzel mi?

Linux'a alışınca Windows'un gereksiz bir işletim sistemi olduğunu anlıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Guzel de bayiyor. Soyle bayiyor, cok ugrasiyorsun. Uşenme eşiğine geldin mi ne distro değişesin geliyor ne de değişesin geliyor ne de WM. Linux'cular bilgi sahibi oldukça sinirli oluyor yıllar geçtikçe kendimden biliyorum. En iyisi Dual boot kullanmak. Asla sabit Linux kullanmam bundan sonra.

Linux'a alışınca Windows'un gereksiz bir işletim sistemi olduğunu anlıyorsun.

Tek sebep spesifik programlar ve oyunlar. Benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Guzel de bayiyor. Soyle bayiyor, cok ugrasiyorsun. Uşenme eşiğine geldin mi ne distro değişesin geliyor ne de değişesin geliyor ne de WM. Linux'cular bilgi sahibi oldukça sinirli oluyor yıllar geçtikçe kendimden biliyorum. En iyisi Dual boot kullanmak. Asla sabit Linux kullanmam bundan sonra.

Hic boyle birsey yasamadim. Linux'da kendimi gelistirdikce daha iyi hissettim kendimi. windows'u birak tek kullanmayi dualboot bile kullanmam.

Hayır.
Başka sorunuz var mı hocam? 🥱👋🏼

Saygılarımla. 🌹
Var degerli hocam, neden?

Bilgisayardan fazla oyun oynamam, program destegi olarak da sorun yasamadim.
Bilgisayari sadece oyun oynamak icin kullanan birine windows daha mantikli tabii.

Hic boyle birsey yasamadim. Linux'da kendimi gelistirdikce daha iyi hissettim kendimi. windows'u birak tek kullanmayi dualboot bile kullanmam.

Var degerli hocam, neden?

Kurduğunuz beyhude anti-objektif yorumlar sizi ziyadesiyle betimledi ustacığım. 🫡
Nedenini söylesem kavga çıkaracaksınız. Soruyu soran kişiye cevap verip geçiyorum. 😶‍🌫️

Saygılarımla. 🌹

İnanıyorum, bir gün Windows gömmeyen bir Linux kullanıcısı bulacağım.
Tam tersi peki? Linux gömmeyen bir windows kullanıcısı?

Kurduğunuz beyhude anti-objektif yorumlar sizi ziyadesiyle betimledi ustacığım. 🫡
Nedenini söylesem kavga çıkaracaksınız. Soruyu soran kişiye cevap verip geçiyorum. 😶‍🌫️

Saygılarımla. 🌹
Hayir degerli hocam, kavga cikarmayacagim. Acik konusmak gerekirse ben de Linux vs windows kavgalarindan bıktım. Sadece nedeninizi ogrenmek istiyorum :)

Tam tersi peki? Linux gömmeyen bir Windows kullanıcısı?

Hayir degerli hocam, kavga cikarmayacagim. Acik konusmak gerekirse ben de Linux vs Windows kavgalarindan bıktım. Sadece nedeninizi ogrenmek istiyorum :)
Telefondaki iOS Android kavgasının bilgisayar hali. Hiç gerek yok böyle şeylere. Kim hangisinde rahat ediyorsa onu kullanır.

İnanıyorum, bir gün Windows gömmeyen bir Linux kullanıcısı bulacağım.
Gommek ayri elestirmek ayri. Ben bir fanboy bi kotu bir sey demedim.

Hayır.
Başka sorunuz var mı hocam? 🥱
Bence boyle senin yazdigin gibi kiskirtma odakli bos mesaj yazanlar, forumdan uzaklastirilmalidir.

Telefondaki iOS Android kavgasının bilgisayar hali. Hiç gerek yok böyle şeylere. Kim hangisinde rahat ediyorsa onu kullanır.
Kavga eden yok ki hocam.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı