İstemem, kalsın. Gereksiz bir oyun.Valorant oynamak ister misin çocuk adam?
Eki Görüntüle 1754118
1200 yılından beri ülke ülke seyahat edip Windows gömmeyen bir Linux kullanıcısı bulmaya çalıştım. En son İstanbul'un fethi sırasında böyle birini buldum onu da topun içine koyup surlara fırlattılar. O günden beri böyle biriyle daha karşılaşmadım.İnanıyorum, bir gün Windows gömmeyen bir Linux kullanıcısı bulacağım.
Linux gömmüyorum hatta ventoyumda 4 linux didstrosu var. Ama windows full kullanıyorum. Bir dahaki formatta win 7+ win 10 + ventoydaki bir linux kurcam.Tam tersi peki? Linux gömmeyen bir windows kullanıcısı?
Hayir degerli hocam, kavga cikarmayacagim. Acik konusmak gerekirse ben de Linux vs windows kavgalarindan bıktım. Sadece nedeninizi ogrenmek istiyorum![]()
Denemem lazım. Umarım alışırım win kurmam daha.İnanin alisinca windows'dan cok daha rahat oluyor.
Hayır.Sizce Linux güzel mi?
Deneyin, uzerinde deneyler yapin, terminal ogrenmeye calisin. Linux'u biraz anlayinca gerisi geliyor.Denemem lazım. Umarım alışırım win kurmam daha.
Neden?Hayır.
Valorant ise kalsın. Oynarsam LoL oynarım. Gerçi LoL Windows'ta 64 Bit geçtiği için kasıyor Windows'ta. Linux'ta denemedim.Valorant oynamak ister misin çocuk adam?
Eki Görüntüle 1754118
Deneyeceğim ama geçiş çok zor gibi. Umarım alışırım.Deneyin, uzerinde deneyler yapin, terminal ogrenmeye calisin. Linux'u biraz anlayinca gerisi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.