Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terminallik işin sen istemediğin sürece olmayacak. Ubuntu gibi bir dağıtım kurarsan, Ubuntu olur, Mint olur, terminal yüzü görmezsin kolay kolay.

A takılırsan da TP yeter de artar. TP yetmediyse de internete yapmaya çalıştığın şeyi yaz askubuntu forumlarında bulursun.

Teşekkür ederim hocam, yavaştan başlıyorum galiba.

Teşekkür ederim hocam, yavaştan başlıyorum galiba.
Hocam biraz araştırma sonrası bir ay içinde Windows performansınızı yakalıyorsunuz Linux tarafında da.
Dediğim gibi Ubuntu basedlardan şaşmazsan zorlamaz.

tm nerde hantal ? ben 8 yıllık hdd de kullanıyom laptop gene bişe yok.
Yahu baslat menusune basiyorum bekletiyor, acilirken yavas. Hele kapanirken çok daha yavas. Linux'a gecince windowsun genel olarak hantal oldugunu anliyorsun zaten.

Hocam biraz araştırma sonrası bir ay içinde Windows performansınızı yakalıyorsunuz Linux tarafında da.
Dediğim gibi Ubuntu basedlardan şaşmazsan zorlamaz.

Hocam aslında terminali seviyorum Mr. Robot dizisinden ötürü. IT'den Siber güvenlik alanına geçmek istiyorum haliyle de Linux şart gibi geldi.

tm nerde hantal ? ben 8 yıllık hdd de kullanıyom laptop gene bişe yok.

Windowsda fazlaca işlev var ondan. Bide windows çekirdeği NT bi tık yavaş kalıyo. Ama öle 10sn fln sürüyo uygulşamaları açmam.
Neymis o süper 'işlevler'. Soyleyin ogrenelim belki windows'a geçeriz o süper 'islevler' yuzunden.

Hocam aslında terminali seviyorum Mr. Robot dizisinden ötürü.
Hocam terminali sevmenize gerek yok, kurunca da hacker olmayacaksınız zaten.
Siber güvenlik merakınız varsa biraz temel bilgi sonrası bir kursla devam etmek iyi olabilir ama dediğim gibi terminal havalı diye geliyorsanız yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı