- Makaleler
- 5
Aslında paşa paşa kullanılır o sistemle.
Aslında paşa paşa kullanılır o sistemle.
benimki 8-9 yıllık pekde uzak deil.15 yıllık HDD'de mi akacak?
i3 2330u 4gb RAM ile kullandım, akıllı tahtamızdı, gayet akıcıydı ve hızlı açılma veriyordu.@insanimsi hiçde bile. HDD var bu sistemde.
He sen burdamıydın. İsimlerinizi okumuyom artk ppnizden çözüyom.Optimizasyonu konuşuyorduk aslında da neyse.
Ne güzel, ben de alıştım 6 aydır aramız gayet iyi arkadaşla.@insanimsi ben alıştım Linux'e.
Ben son 5 sayfadır buradayım ve yazdıklarınla kör oluyorum.He sen burdamıydın. İsimlerinizi okumuyom artk ppnizden çözüyom.
Konforu kişisel, şahsen ben GNOME ile mutluyum, masaüstü severim.
Hoş geldiniz efenim, Ubuntu, Mint ve Ubuntu tabanlılar dışına çıkmayın başta, sonrası rahat.Hocam o zaman şans dileyin katılıyorum ben de Linux evrenine
Mesajlarinin %60'ı bu tarz saçmalıklar, %40'ı da 'çöpüx'. Bak ciddi diyorum psikologa görünmen gerekiyor.He sen burdamıydın. İsimlerinizi okumuyom artk ppnizden çözüyom.
Hocam sorun vb. olursa pes etmeyin etiketleyin bizi.Hocam o zaman şans dileyin katılıyorum ben de Linux evrenine
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.