Linux Oyun Performansını Düşürür mü?

Bu biraz hayal. En kötü grafik performansını muhtemelen mac os ta alır. Şahsen hepsini kullanıyorum.
ben webdrive yükleyerek gtx 1050ti ile high sierra da mac os için üretilmiş çoğu oyunu oynayabiliyorum. Hiçbir grafik sorunu yaşamadan hemde. Linuxe nazaran hackintosh çok daha iyi.

Hala aynı şeyi söylüyorsun. Linux'te birçok ekran kartına destek daha fazla. Mac osta o kadar destek yok. Bende Rx 580 ile windowsta aldığımın abartısız 1/4 oranında fps alabiliyorum. Sana öyle denk gelmiş olabilir.

windowsla niye kıyaslıyosun kardeşim? Windowsta tabiki en iyi performansı alırsın. Bir çok linux sürümünü denedim benim için en performanslısı hackintosh. Eğer ekran kartını iyi bir şekilde tanıtırsan config dosyasında gayette performans alınıyo. o kadar render aldım oyun oynadım banamısın bile demedi.

Peki

Sürücüler ve bazı oyunlar Linux'a uygun olmadığı için, desteklemediği için fps düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…