Linux paket kurma

EminAZE

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Linux Mint'de Laptop Power Management sitesinde pil optimizasyonunu araştırırken geçen yıl.

Kod:
sudo apt-get install linux-cpupower

Koduyla yüklenen Linux-cpupower paketinin nedense bilgisayara yüklenmediğini fark ettim. Acaba bu paketin yüklemek için herhangi paketimi kurmam gerek veya paketin ismi ya da yüklenme kodu değişmiş olabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Linux Mint'de Laptop Power Management sitesinde pil optimizasyonunu araştırırken geçen yıl.

Kod:

Koduyla yüklenen Linux-cpupower paketinin nedense bilgisayara yüklenmediğini fark ettim. Acaba bu paketin yüklemek için herhangi paketimi kurmam gerek veya paketin ismi ya da yüklenme kodu değişmiş olabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Ekran görüntüsü_2023-09-04_12-30-10.png

Hocam bakmak için denedim de sanırım öyle bir paket yok.

Kod:

Yazılım yöneticisine baktığımda cpupower-gui var belki o işini görebilir.

Eki Görüntüle 1930524

Zaten olay o. 1 yıl önceden vardı o paket ya da şimdi de var ama benmi yükleyemiyorum orasını anlamadım.

Eki Görüntüle 1930524

Yazılım yöneticisine baktığımda cpupower-GUI var belki o işini görebilir.

İsmi değişmiş olabilir veya tam alternatif bir paket olabilir diye düşünüyorum. İnşallah öyledir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı