7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 6 Şubat 2024 #1 Ben Linux Pop!_OS a geçeceğim ama geçerken kaç GB'lık USB bellek yeterli olur bilmiyorum. 32 GB'lik yeterli midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Linux Pop!_OS a geçeceğim ama geçerken kaç GB'lık USB bellek yeterli olur bilmiyorum. 32 GB'lik yeterli midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 6 Şubat 2024 #2 754026 dedi: Ben Linux Pop!_OS a geçeceğim ama geçerken kaç GB'lık USB bellek yeterli olur bilmiyorum. 32 GB'lik yeterli midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. 3GB bir şey zaten ISO. 8 GB bellek falan hayli hayli yeter.
754026 dedi: Ben Linux Pop!_OS a geçeceğim ama geçerken kaç GB'lık USB bellek yeterli olur bilmiyorum. 32 GB'lik yeterli midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. 3GB bir şey zaten ISO. 8 GB bellek falan hayli hayli yeter.
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 6 Şubat 2024 #4 754026 dedi: Ben linux pop!_os a geçicem ama kaç gblık usb bellek yeterli olur bilmiyorum 32 gblik yeterlimidir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Yeterli olur. 3GB bir şey zaten ISO. 8 GB bellek falan hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... peki linuxu sevmezsem geri windows 11e geçmekte herhangi sıkıntı yaratırmı?
754026 dedi: Ben linux pop!_os a geçicem ama kaç gblık usb bellek yeterli olur bilmiyorum 32 gblik yeterlimidir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Yeterli olur. 3GB bir şey zaten ISO. 8 GB bellek falan hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... peki linuxu sevmezsem geri windows 11e geçmekte herhangi sıkıntı yaratırmı?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 6 Şubat 2024 #5 754026 dedi: Peki Linux'u sevmezsem geri Windows 11'e geçmekte herhangi sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz. Ventoy ile bir Windows ISO'su oluşturur dönersiniz. Ayrıca dağıtımların çoğu live ortam desteklediğinden kurmadan önce deneyebilirsiniz.
754026 dedi: Peki Linux'u sevmezsem geri Windows 11'e geçmekte herhangi sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz. Ventoy ile bir Windows ISO'su oluşturur dönersiniz. Ayrıca dağıtımların çoğu live ortam desteklediğinden kurmadan önce deneyebilirsiniz.