SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Başlıkta sorunumu belirttim. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
xblackraven1 Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 4 Haziran 2022 #2 Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Artı -4 Eksi
Linux Torvalds Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #3 Steam ayarlarından Proton'u aktifleştir. Artı 0 Eksi
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 4 Haziran 2022 #4 Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. xblackraven1 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ciddi mi? Artı 0 Eksi
Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. xblackraven1 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ciddi mi?
xblackraven1 Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 4 Haziran 2022 #5 404631 dedi: Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Artı 0 Eksi
404631 dedi: Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Haziran 2022 #6 xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi steam nasil kurulur mu demis? Proton ile ilgili bilgi istemis. Steam kurmak icin yardima ihtiyaci olsaydi onunla ilgili konu acardi. Artı 0 Eksi
xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi steam nasil kurulur mu demis? Proton ile ilgili bilgi istemis. Steam kurmak icin yardima ihtiyaci olsaydi onunla ilgili konu acardi.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 4 Haziran 2022 #7 xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Debian/Ubuntu tabandır büyük ihtimal. Yeni bir kullanıcının Arch yükleyeceğini düşünmüyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Debian/Ubuntu tabandır büyük ihtimal. Yeni bir kullanıcının Arch yükleyeceğini düşünmüyorsunuz değil mi?
KS KS SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #8 404631 dedi: Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam mi lazımdı. Siz bana işletim sistemi demiştiniz. Artı 0 Eksi
404631 dedi: Steam'i indirmeniz yetiyor. Ardından Linux desteklenmeyen oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluktan Proton'a zorlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam mi lazımdı. Siz bana işletim sistemi demiştiniz.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Haziran 2022 #9 xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz diye sormalıydınız. Arkadaşın işletim sistemi Linux. Artı 0 Eksi
xblackraven1 dedi: Arkadaşımız belli ki linuxta yeni. İşletim sistemine göre steam kurulumu bilgisi vericem. Bunu neresi komik? Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz diye sormalıydınız. Arkadaşın işletim sistemi Linux.
xscripttr Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #10 Master.sh dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz diye sormalıydınız. Arkadaşın işletim sistemi linux. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi değil, Kerneldir. Artı 0 Eksi
Master.sh dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz diye sormalıydınız. Arkadaşın işletim sistemi linux. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi değil, Kerneldir.