Linux proton nasıl kurulur?

SoPofL

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta sorunumu belirttim. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Oyun ne alaka anlamadım. O arkadaş anlamış ama sen başını bile anlamamışsın.

Kimsenin öyle davrandığı yok anlayın lütfen. Bu sonuca ulaştığınız mesajı alıntalayabilir misiniz?
Bu işte.

Oyun ne alaka anlamadım. O arkadaş anlamış ama sen başını bile anlamamışsın.
Bir önceki konunda "Oyun oynayan biriyim, hangi işletim sistemi kullanayım" demişsin. Sana demişler ki oynadığın oyun Linux'ta oynanabilirse Linux kullan. Sende kalkıp sana oynadığın oyunun desteklenip desteklenmediğinden bahsedilen yeri OS sanmışsın. Sana burada açıklama yapıyorlar hayır, OS değil, uyumluluk katmanı diye. Gidip o konu da sana protondan bahseden adama taş atıyorsun "E bu bana proton'a OS dedi" diye. Diyoruz dememiş, başka bir şeyden bahsetmiş, dönüp bu sefer yine aynı adama "İşletim sistemi soran adama protondan bahsetmekte ayrı kafa" diye yine taş atıyorsun. Sonra da oyun ne alaka. Zırt alaka arkadaşım.

Adam bana doğru düzgün açıklamamış o yüzden anlamadım kısmını niye almadığını sorabilir miyim?

Adam bana doğru düzgün açıklamamış o yüzden anlamadım kısmını niye almadığını sorabilir miyim?
Israrla hala aynı noktadasın. İlerleme kat edemiyoruz. Muazzam. Engelliyorum seni ben. Başka bir konu da yardıma ihtiyacın olur, yardım ederiz, anlamazsın sağda solda taşlarsın, aman benden uzak ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…