Sorun olmaz.
Sorun olmaz.
Sorun olmaz.
Hocam burada ne yapacağım?Sorun olmaz.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Sorun olmaz.
Sorun olmaz.
Sorun olmaz.
Hocam burada ne yapacağım?Sorun olmaz.
21'den sonra boş olucam dedi. Ben de win10 iso yükledim(daha önce eksik yüklenmiş). 21'den sonra yazıcam.Sorunu çözdünüz mü?
Hocam lütfen benim yazdığım yöntemi dener misiniz? 10 dk nızı almaz.21'den sonra boş olucam dedi. Ben de win10 iso yükledim(daha önce eksik yüklenmiş). 21'den sonra yazıcam.
Çok basit. USB'yi takın ve NTFS veya FAT32 Olarak biçimlendirin. Windows ISO dosyasını mount edin.
İçindekileri USB'nin içine atın.
Düzeltme : WoeUSB bir çöplüktür. İşe yaramıyor. İnmiyor bile. Tek çözüm budur.
Hocam deniyeceğim denemesine ama adam kendisi yapmıştı daha demin. Şimdi yanlış bir şey yaparım diye korktum.Hocam lütfen benim yazdığım yöntemi dener misiniz? 10 dk nızı almaz.
Hocam deneyeceğim denemesine ama adam kendisi yapmıştı daha demin. Şimdi yanlış bir şey yaparım diye korktum.
Bekleyin hocam bilgisiyarı açıyorum.Tek kopyalama işi. Bunda yanlış ne olabilir ki? XD.
Hocam bilgisiyarı açıyorum ama ekran kapanı veriyor. Bunun bir çozümü var mıdır?Tek kopyalama işi. Bunda yanlış ne olabilir ki? XD.
Yanlış hatırlamıyosam Teamviewer üzerinden belleğe yazdırma işlemini başlatıp çıktım. Size işlem bitince bellek üzerinden boot etmeyi deneyin demiştim. Denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.