Ağabey sistem özelliklerini yeni gördüm performans arttıran modlu Windows kullanabilirsin önerim. Ghost Spectre superlite. İlla linux şart değil illa linux istiyorsan Zorin OS.
Merhaba, Windows kullanıcısı olarak Linux'a geçmek istiyorum, Windows driverlerinin hepsini açan, uygulamaları da optimize olan ve kullanımı çok kolay olan Linux dağıtımları hangileri? Siz ne önerirsiniz?
Flatpak ve Snap kurunca çoğu dağıtım Zorin gibi kullanılabiliyor açıkçası. Kim bu bey neden herkes bu beyden bahsediyor anlamadım ancak durum bundan ibaret, Zorin benim bildiğim ağır modifiyeli Debian'dır.
Flatpak ve snap kurunca çoğu dağıtım zorin gibi kullanılabiliyor açıkçası. Kim bu bey neden herkes bu beyden bahsediyor anlamadım ancak durum bundan ibaret, zorin benim bildiğim ağır modifiyeli Debian'dır.
Seçeceğin dağıtım çok da önemli olmaz zaten normal birisi için.
Bu beyden kastınız Yusuf ipek sanırım kendisi açık ara Türkiye'de en iyi teknoloji içeriği üreten kanaldır her hafta teknoloji raporu yani bu hafta neler oldu manasında gündemi öğrenebileceğiniz veya Linux, tarayıcı, internet hakkında içerikler üretiyor.
@wraxos woo ZorinOS'i ben de öneririm. Önerdim de zaten. Kullanım kolaylığı vs. en iyisi olur. "Ya ben Linux'da bir şey anlamıyorum her şey terminal kafam karışıyor" diyenlere müthiş dağıtım. ZorinOS ile alışacaksın Linux'a, sonra Fedora, Arch'a geçeceksin veya Mint.