gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 2 Aralık 2020 #21 Koishi Komeiji dedi: Arkadaşlar, Fedora kullanıyorum Google Chrome mi yoksa Chromium mu? Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chromium hatta Ungoogled-Chromium öneririm.
Koishi Komeiji dedi: Arkadaşlar, Fedora kullanıyorum Google Chrome mi yoksa Chromium mu? Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chromium hatta Ungoogled-Chromium öneririm.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 2 Aralık 2020 #22 gen2 dedi: Chromium hatta Ungoogled-Chromium öneririm. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ben de bunları tavsiye ediyorum.
gen2 dedi: Chromium hatta Ungoogled-Chromium öneririm. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ben de bunları tavsiye ediyorum.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 2 Aralık 2020 #23 Sisteminiz aşırı kötüyse Pale Moon öneririm ama ben Chrome'a alışkın olduğum için Chromium'u öneririm.
Sisteminiz aşırı kötüyse Pale Moon öneririm ama ben Chrome'a alışkın olduğum için Chromium'u öneririm.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Aralık 2020 #24