Linux tabanlı işletim sistemi önerisi

bykodesasa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu ana kadar 30-40 tane Linux dağıtımı kullandım çoğu hoşuma gitmeyen sorunlar barındırıyordu.
Teması güzel kurulumu için ek işlem gerektirmeyen güzel dağıtımlar önerirseniz sevinirim (temaları ön planda tutarsak sevinirim ).

Mint.

30-40 tane kullandıysanız ne önerelim ki hocam? Hemen her dağıtımın temasını kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Zaten 30-40 tane adamakıllı distro var sonuna gelmişsiniz.

Sürekli windowstan sıkılıp yeni dağıtımlara bakıyorum sistemim hackintoshu desteklese hep onu kullanacağım fakat g işlemcilerde kronik ses sorunu var o yüzden nerdeyse her ay yeni bir dağıtım deniyorum

Mint kullandım bazı yazılımlar kurarken sıkıntı yaşadım kali linux da denedim fakat kurarken hata yaşadım çözümünü de bulamadım.

Sürekli windowstan sıkılıp yeni dağıtımlara bakıyorum sistemim hackintoshu desteklese hep onu kullanacağım fakat g işlemcilerde kronik ses sorunu var o yüzden nerdeyse her ay yeni bir dağıtım deniyorum
Hackintosha özeniyorsan elementary OS kullan ya da bu siteye sürekli bak kafayı yeme garantili olur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…