E Eren uzunkavak Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 50 11 Ekim 2020 #1 En performanslı Linux nedir ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #2 Arch, Gentoo ve LFS bunlarin arasindan en basiti Arch. Eger ugrasamam ben kodlarla diyorsaniz Manjaro da kullanabilirsiniz Arch tabanlidir.
Arch, Gentoo ve LFS bunlarin arasindan en basiti Arch. Eger ugrasamam ben kodlarla diyorsaniz Manjaro da kullanabilirsiniz Arch tabanlidir.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #3 Arch.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 11 Ekim 2020 #4 Silinen üye dedi: Arch. Genişletmek için tıkla... Kubuntu değil miydi
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 11 Ekim 2020 #5 Bu aralar benim de geçmeyi düşündüğüm MX Linux bayağı popüler, sade ve kullanışlı duruyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #6 Alikaplan801 dedi: Kubuntu değil miydi Genişletmek için tıkla... Ne Kubuntusu? dakovey dedi: Bu aralar benim de geçmeyi düşündüğüm MX Linux bayağı popüler, sade ve kullanışlı duruyor. Genişletmek için tıkla... Fakat deli gibi sistem kullanıyor.
Alikaplan801 dedi: Kubuntu değil miydi Genişletmek için tıkla... Ne Kubuntusu? dakovey dedi: Bu aralar benim de geçmeyi düşündüğüm MX Linux bayağı popüler, sade ve kullanışlı duruyor. Genişletmek için tıkla... Fakat deli gibi sistem kullanıyor.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 11 Ekim 2020 #7 Silinen üye dedi: Fakat deli gibi sistem kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Fakat deli gibi sistem kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #8 dakovey dedi: Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Distrowatch’ta bakınca ilk sırada MX Linux.
dakovey dedi: Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Distrowatch’ta bakınca ilk sırada MX Linux.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 11 Ekim 2020 #9 Eren uzunkavak dedi: En performanslı Linux nedir ve tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için bence Kubuntu/Xubuntu, Linux Mint XFCE, en iyisi olur. Arch işi çok daha sonra. @Kerem00 Son düzenleme: 11 Ekim 2020
Eren uzunkavak dedi: En performanslı Linux nedir ve tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için bence Kubuntu/Xubuntu, Linux Mint XFCE, en iyisi olur. Arch işi çok daha sonra. @Kerem00
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #10 dakovey dedi: Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ve nedense Xfceyi hiç sevemedim.
dakovey dedi: Çok detaylı araştırmadım ama kullanan kişi sayısı çok fazla. Şu an Xubuntu kullanıyorum ama pek fark edeceğini düşünmüyorum iki arasında. Ayrıca Linux Mint Xfce ve Mate sürümleri sistemi yormadan çalışıyor, bunlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ve nedense Xfceyi hiç sevemedim.