- Makaleler
- 5
Pardon efendim ama neden kahkaha atıyorsunuz mesajıma, ben komik bir detay göremiyorum.Ve nedense Xfceyi hiç sevemedim.
Pardon efendim ama neden kahkaha atıyorsunuz mesajıma, ben komik bir detay göremiyorum.Ve nedense Xfceyi hiç sevemedim.
Evet, 3-4 dagitimla vakit gecirdikten sonra Arch'a gecebilir en performanslilari istemis ondan oyle bir mesaj yazdim.Başlangıç için bence Kubuntu/Xubuntu, Linux Mint XFCE, Manjaro en iyisi olur.
Arch işi çok daha sonra.
@Kerem00
Manjarodaki kronik sorunlarla uğraşınca Archı anlar. Manjaro evet güzel de çok hata veriyor.Arch’tan bile fazla.Pardon efendim ama neden kahkaha atıyorsunuz mesajıma, ben komik bir detay göremiyorum.
Bunu bilmiyordum.Manjarodaki kronik sorunlarla uğraşınca Archı anlar. Manjaro evet güzel de çok hata veriyor.Arch’tan bile fazla.
Ben 3-4 ay Manjaro kullandim ve bir sorun yasamadim. Eger Manjaro'da bir sorun yasarsa Arco da deneyebilir.Manjarodaki kronik sorunlarla uğraşınca Archı anlar. Manjaro evet güzel de çok hata veriyor.Arch’tan bile fazla.
Bunu bilmiyordum.
Ben 3-4 ay Manjaro kullandim ve bir sorun yasamadim. Eger Manjaro'da bir sorun yasarsa Arco da deneyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.