achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #11 Kryptonian dedi: Kali önerırım yazılım bılgınız varsa. Kali kullaniyorum ben 20 sanıyede açiliyor Windows 10 80 sanıyede. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 17 saniyede açılıyor Windows'um birazda zevk için denemek istiyorum.
Kryptonian dedi: Kali önerırım yazılım bılgınız varsa. Kali kullaniyorum ben 20 sanıyede açiliyor Windows 10 80 sanıyede. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 17 saniyede açılıyor Windows'um birazda zevk için denemek istiyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Haziran 2020 #12 achelleus dedi: GT940MX işlemcide i5 7200U 12 GB RAM 250GB SSD mevcut. Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayarlarda bazen GNU/Linux'larda Wi-Fi veya bluetooth çalışmaya biliyor baştan söyleyeyim. Ayrıca sürücü kurmayla uğraşmak istemezseniz Pop!_OS'in NVIDIA sürümünü kurmanızı öneririm dizüstü bilgisayarlarda daha uyumlu çalışıyor.
achelleus dedi: GT940MX işlemcide i5 7200U 12 GB RAM 250GB SSD mevcut. Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayarlarda bazen GNU/Linux'larda Wi-Fi veya bluetooth çalışmaya biliyor baştan söyleyeyim. Ayrıca sürücü kurmayla uğraşmak istemezseniz Pop!_OS'in NVIDIA sürümünü kurmanızı öneririm dizüstü bilgisayarlarda daha uyumlu çalışıyor.
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #13 Kryptonian dedi: Kali önerırım yazılım bılgınız varsa. Kali kullaniyorum ben 20 sanıyede açiliyor Windows 10 80 sanıyede. Genişletmek için tıkla... Yazılım bilgim çok yok o tarz işlere çok bulaşmadan sorunsuz kullanmak istiyorum.
Kryptonian dedi: Kali önerırım yazılım bılgınız varsa. Kali kullaniyorum ben 20 sanıyede açiliyor Windows 10 80 sanıyede. Genişletmek için tıkla... Yazılım bilgim çok yok o tarz işlere çok bulaşmadan sorunsuz kullanmak istiyorum.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Haziran 2020 #14 Arch tavsiye ederim.
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #15 Kerem00 dedi: Dizüstü bilgisayarlarda bazen GNU/Linux'larda Wi-Fi veya Bluetooth çalışmaya biliyor baştan söyleyeyim. Ayrıca sürücü kurmayla uğraşmak istemezseniz POP! _OS'IN NVIDIA sürümünü kurmanızı öneririm dizüstü bilgisayarlarda daha uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası atar mısınız indirmeye başlayacağım en son sürümü.
Kerem00 dedi: Dizüstü bilgisayarlarda bazen GNU/Linux'larda Wi-Fi veya Bluetooth çalışmaya biliyor baştan söyleyeyim. Ayrıca sürücü kurmayla uğraşmak istemezseniz POP! _OS'IN NVIDIA sürümünü kurmanızı öneririm dizüstü bilgisayarlarda daha uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası atar mısınız indirmeye başlayacağım en son sürümü.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Haziran 2020 #16 achelleus dedi: Hocam şu an 17 saniyede açılıyor Windows'um birazda zevk için denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dizüstü kullandığınız için Pop!_OS NVIDIA sürümünü kullanmanızı öneririm. achelleus dedi: ISO dosyası atar mısınız indirmeye başlayacağım en son sürümü. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS sitesindeki "Download" butonuna basın daha sonra "Download (NVIDIA)"yı seçin bu sayede sürücüler hazır yüklenmiş bir şekilde gelecektir. Pop!_OS by System76
achelleus dedi: Hocam şu an 17 saniyede açılıyor Windows'um birazda zevk için denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dizüstü kullandığınız için Pop!_OS NVIDIA sürümünü kullanmanızı öneririm. achelleus dedi: ISO dosyası atar mısınız indirmeye başlayacağım en son sürümü. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS sitesindeki "Download" butonuna basın daha sonra "Download (NVIDIA)"yı seçin bu sayede sürücüler hazır yüklenmiş bir şekilde gelecektir. Pop!_OS by System76
Flagg Picopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 22 Haziran 2020 #17 Linux dağıtımlarını kullanarak oyun üzerindeki isteğinize pek bir karşılık bulabileceğinizi sanmıyorum. Yine de denemek isterseniz Windows'a kozmetik benzerliği açısından Zorin OS'a bakabilirsiniz.
Linux dağıtımlarını kullanarak oyun üzerindeki isteğinize pek bir karşılık bulabileceğinizi sanmıyorum. Yine de denemek isterseniz Windows'a kozmetik benzerliği açısından Zorin OS'a bakabilirsiniz.
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #18 Kerem00 dedi: Dizüstü kullandığınız için POP! _OS NVIDIA sürümünü kullanmanızı öneririm. POP! _OS sitesindeki "download" butonuna basın daha sonra "download (NVIDIA)"yı seçin bu sayede sürücüler hazır yüklenmiş bir şekilde gelecektir. Pop!_OS by System76 Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2 GB yeterlı olur mu bu arada?
Kerem00 dedi: Dizüstü kullandığınız için POP! _OS NVIDIA sürümünü kullanmanızı öneririm. POP! _OS sitesindeki "download" butonuna basın daha sonra "download (NVIDIA)"yı seçin bu sayede sürücüler hazır yüklenmiş bir şekilde gelecektir. Pop!_OS by System76 Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2 GB yeterlı olur mu bu arada?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Haziran 2020 #19 achelleus dedi: İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2GB yeterli olur mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırabilirsiniz fakat 2GB USB bellek yeterli olmaz. Minimum 4GB USB belleğe ihtiyacınız var.
achelleus dedi: İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2GB yeterli olur mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırabilirsiniz fakat 2GB USB bellek yeterli olmaz. Minimum 4GB USB belleğe ihtiyacınız var.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #20 achelleus dedi: İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2 GB yeterlı olur mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Dual boot yap bence.
achelleus dedi: İndirmeye başladım Rufus'la yine aynı yöntem yazdırıyoruz değil mi? USB bellek 2 GB yeterlı olur mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Dual boot yap bence.