Linux tavsiyesi

Aklıma geldi de nasıl yapacağım normalde Hackintosh yaptım ama dual boot için ne kurmam lazım.
Pop!_OS kurulum sırasında Windows'u görecektir ve "Pop!_OS'i başka bir işletim sisteminin yanına kur." gibi bir seçenek verecektir. Bu seçeneği seçtiğiniz zaman geri kalanını halledebilirsiniz. Bu seçenek karşınıza çıkmazsa nasıl dual boot yapacağınız konusunda yardımcı olabilirim.
Windowsun alanından 180 GB ayır oraya kur.
Konu sahibi sadece CS:GO kuracak, 32GB gayet yeterli.

POP! _OS kurulum sırasında Windows'u görecektir ve "POP! _OS'I başka bir işletim sisteminin yanına kur." Gibi bir seçenek verecektir. Bu seçeneği seçtiğiniz zaman geri kalanını halledebilirsiniz. Bu seçenek karşınıza çıkmazsa nasıl Dual Boot yapacağınız konusunda yardımcı olabilirim.

Konu sahibi sadece CS:GO kuracak, 32 GB gayet yeterli.

32 GB kasma donma vs olmaz değil mi sadece CS:GO ve Google olacak.

Mümkün değil. GNU/Linux dağıtımları genelde 8 GB civarı bir yer kaplıyor sadece.

Burada kaldı sorun nedir ve bu arada USB'de Rufus'dan yazdırırken GPT ya da MBR seçemedım kapalıydı onlar o yüzden mi sorun oldu.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı