hocam hemen denıyorum bekleyın
0 paket kurulacak,0 yeni paket yükseltilecek, 0 paket kaldırılacak ve 6 paket yükseltilmeyecek yazıyo sudo apt search firefox, yazdım birsürü şey çıktı ordaki türkçe sürüm kısmındakini direkt doğru paket adı dediğin yere yazıyorum
E: sorunlar giderilemedi, tutulan bozuk paketleriniz var. hatası alıyorum
Siz kisaca hata veren paketin adini bulup sudo apt remove --purge <paketadi> yazin. sudo dpkg-reconfigure -a ile tekrar yapilandirin. Sorun cikmazsa ustteki yazdigim komutu tekrar calistirin.
Siz kisaca hata veren paketin adini bulup sudo apt remove --purge <paketadi> yazin. sudo dpkg-reconfigure -a ile tekrar yapilandirin. Sorun cikmazsa ustteki yazdigim komutu tekrar calistirin.
Bu dağıtım Debian tabanlı. Debian deposunda firefox-esr sürüm var. Aşağıdaki komutla kurulabilir. Bunu Lithium için yazdım. Farklı bir dağıtıma geçtiyseniz belirtin.
Tor kurmaya çalıştığınız komutta aldığınız hatayı çözmek için sudo killall dpkg komutunu deneyebilirsiniz. Ayrıca kurarken sudo apt-get install <paketadi> şeklinde kurmanız gerek.
Tor kurmaya çalıştığınız komutta aldığınız hatayı çözmek için sudo killall dpkg komutunu deneyebilirsiniz. Ayrıca kurarken sudo apt-get install <paketadi> şeklinde kurmanız gerek.