Quartz110 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Merhaba, terminalden bir uygulama yüklemeye çalıştığımda karşıma bu ekran geliyor ve geçemiyorum, nasıl geçebilirim?
Merhaba, terminalden bir uygulama yüklemeye çalıştığımda karşıma bu ekran geliyor ve geçemiyorum, nasıl geçebilirim?
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Ekran görüntüsü var mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Aralık 2021 #3 Quartz110 dedi: Merhaba, terminalden bir uygulama yüklemeye çalıştığımda karşıma bu ekran geliyor ve geçemiyorum, nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... OK yazan bir kisim galiba. Tab tusuna basarak OK tusunun rengi degistiginde Enter'a basip halledebilirsin.
Quartz110 dedi: Merhaba, terminalden bir uygulama yüklemeye çalıştığımda karşıma bu ekran geliyor ve geçemiyorum, nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... OK yazan bir kisim galiba. Tab tusuna basarak OK tusunun rengi degistiginde Enter'a basip halledebilirsin.