Linux Ubuntu GPU diver kurulumu yaparken hata

RematX

Hectopat
Daha fazla  
Ubuntu işletim sistemine ekran kartı driverı'nı kurmak istiyorum. Linux'la ilgili pek bilgim de var denilemez, internetten araştırdığım kadarıyla yapmaya calıştım lakin kurmaya çalışırken böyle bir sorun yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2023-07-02 15-49-18.png
    Ekran Görüntüsü - 2023-07-02 15-49-18.png
    72,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD driverları zaten Linux kerneli ile geliyor neden ayrıca paket kurmaya çalışıyorsunuz ki?
Radeon sürücüsü kurulu geliyor, vanilla bir sürücü. Ekstra istediği bir şey vardır belki.

Ubuntu işletim sistemine ekran kartı driverı'nı kurmak istiyorum. Linux'la ilgili pek bilgim de var denilemez, internetten araştırdığım kadarıyla yapmaya calıştım lakin kurmaya çalışırken böyle bir sorun yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sistemde başka bir işlem kilitlemiş dpkg'yi. Belli ki güncelleme yapılıyor. Daha sonra tekrar dene.

Son kısmı şimdi gördüm. Dosya bütünlüğünü doğrulayın (sha) veya dpkg ile kurulum yapın.

Secure Boot açıksa kapat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı