A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 31 Mart 2022 #1 Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,8 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro.
Çözüm 3 3 363652 31 Mart 2022 Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Mart 2022 #2 Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Artı 0 Eksi Çözüm
Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #3 Windows yanına mı kuracaksınız direk mi geçiş yapacaksınız? Artı 0 Eksi
KS KS A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 31 Mart 2022 #4 tecnoemo dedi: Windows yanına mı kuracaksınız direkt mi geçiş yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Direkt geçiş Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: Windows yanına mı kuracaksınız direkt mi geçiş yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Direkt geçiş
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #5 Bir soru daha; USB ile mi geçiş yapacaksınız? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2022 Artı -1 Eksi
KS KS A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 31 Mart 2022 #6 tecnoemo dedi: Bir soru daha USB ile mi geçiş yapacaksınız ya da Ubuntu'ya yükseltme ile mi? Genişletmek için tıkla... ISO ile geçecektim USB ile geçeceğim siz ne önerirsiniz? Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: Bir soru daha USB ile mi geçiş yapacaksınız ya da Ubuntu'ya yükseltme ile mi? Genişletmek için tıkla... ISO ile geçecektim USB ile geçeceğim siz ne önerirsiniz?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Mart 2022 #7 Anıl Sarı dedi: ISO ile geçecektim USB ile geçeceğim siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten sadece USB ile geçebilirsiniz. Üstteki mesajımda dediklerimi yapın, herhangi bir sorun çıkarsa yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Anıl Sarı dedi: ISO ile geçecektim USB ile geçeceğim siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten sadece USB ile geçebilirsiniz. Üstteki mesajımda dediklerimi yapın, herhangi bir sorun çıkarsa yazabilirsiniz.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 31 Mart 2022 #8 Arkadaş açıklamış @Anıl Sarı. USB ile geçmeniz daha iyi olur: 363652 dedi: balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Arkadaş açıklamış @Anıl Sarı. USB ile geçmeniz daha iyi olur: 363652 dedi: balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Genişletmek için tıkla...
KS KS A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 31 Mart 2022 #9 Teşekkürler peki. Artı 0 Eksi
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mart 2022 #10 Rufus ile yazdırın. Ondan sonra boot edin. Zaten kurulumu çok basit. Oradan tüm diski sil deyin. Sonra kurulsun. Artı 0 Eksi
Rufus ile yazdırın. Ondan sonra boot edin. Zaten kurulumu çok basit. Oradan tüm diski sil deyin. Sonra kurulsun.