A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 31 Mart 2022 #1 Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,8 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro.
Çözüm 3 3 363652 31 Mart 2022 Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
Anıl Sarı dedi: Merhaba Ubuntu'nun ISO dosyasini indirdim ve nasıl kurulacağini bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Ubuntu 20.04 Şuank işletim sistemim Win 8 Pro. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO dosyasını USB diskinize yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #11 USB'den boot edip, Ubuntu flash bellek startan kurulumu yapabilirsiniz. Bütün Linux'larda bu işlem var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2022 Artı -2 Eksi
USB'den boot edip, Ubuntu flash bellek startan kurulumu yapabilirsiniz. Bütün Linux'larda bu işlem var.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2022 #12 tecnoemo dedi: Bir soru daha USB ile mi geçiş yapacaksınız yoksa Ubuntu'ya yükseltme ile mi? Genişletmek için tıkla... Oyle bir sey mi var? Kaynak? ISO dosyasini balenaEtcher ile, Rufus ile vs. herhangi bir ISO yazma programiyla USB'ye yazin. Sonra sistemi USB'den acip kurulumu gerceklestirin. Artı 0 Eksi
tecnoemo dedi: Bir soru daha USB ile mi geçiş yapacaksınız yoksa Ubuntu'ya yükseltme ile mi? Genişletmek için tıkla... Oyle bir sey mi var? Kaynak? ISO dosyasini balenaEtcher ile, Rufus ile vs. herhangi bir ISO yazma programiyla USB'ye yazin. Sonra sistemi USB'den acip kurulumu gerceklestirin.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 31 Mart 2022 #13 BalenaEtcher'e gerek yok. Rufus ile yazdırıp kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Mart 2022 #14 309999 dedi: balenaEtcher'e gerek yok. Rufus ile yazdırıp kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok derken? İkisi de USB diske imaj yazdırmak için. Artı -1 Eksi
309999 dedi: balenaEtcher'e gerek yok. Rufus ile yazdırıp kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok derken? İkisi de USB diske imaj yazdırmak için.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 31 Mart 2022 #15 363652 dedi: Gerek yok derken? İkisi de USB diske imaj yazdırmak için. Genişletmek için tıkla... BalenaEtcher bazen GNU/Linux imajlarında sorunlu çalışabiliyor. Rufus daha kesin bir çözüm olacaktır. Artı -1 Eksi
363652 dedi: Gerek yok derken? İkisi de USB diske imaj yazdırmak için. Genişletmek için tıkla... BalenaEtcher bazen GNU/Linux imajlarında sorunlu çalışabiliyor. Rufus daha kesin bir çözüm olacaktır.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #16 Direk Windows indirmek gibi değil mutlaka USB ile geçiş sağlayacaksınız. Rufus öneririrm. Artı 0 Eksi
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #17 Debian tabanlı işletim sistemlerinde, masaüstünden setup yapabiliyoruz; ama Mint ve Ubuntu'yu masaüstü setup yapamıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Debian tabanlı işletim sistemlerinde, masaüstünden setup yapabiliyoruz; ama Mint ve Ubuntu'yu masaüstü setup yapamıyoruz.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Mart 2022 #18 309999 dedi: balenaEtcher bazen GNU/Linux imajlarında sorunlu çalışabiliyor. Rufus daha kesin bir çözüm olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi. Rufus ile yazdırdığım imajlar boot etmezken etcher ile yazdırdığım imajlar sorunsuz çalıştı. Artı 0 Eksi
309999 dedi: balenaEtcher bazen GNU/Linux imajlarında sorunlu çalışabiliyor. Rufus daha kesin bir çözüm olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi. Rufus ile yazdırdığım imajlar boot etmezken etcher ile yazdırdığım imajlar sorunsuz çalıştı.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mart 2022 #19 Linux Kaymak dedi: Direk Windows indirmek gibi değil mutlaka USB ile geçiş sağlayacaksınız. Rufus öneririrm. Genişletmek için tıkla... Evet doğru söylüyorsun. İşi uzatmayalım. Normal Windows gibi kuracak zaten. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Direk Windows indirmek gibi değil mutlaka USB ile geçiş sağlayacaksınız. Rufus öneririrm. Genişletmek için tıkla... Evet doğru söylüyorsun. İşi uzatmayalım. Normal Windows gibi kuracak zaten.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #20 363652 dedi: Bende tam tersi. Rufus ile yazdırdığım imajlar boot etmezken etcher ile yazdırdığım imajlar sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi hocam Rufus ile oldu. Etcher açılmadı bile. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Bende tam tersi. Rufus ile yazdırdığım imajlar boot etmezken etcher ile yazdırdığım imajlar sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi hocam Rufus ile oldu. Etcher açılmadı bile.